Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΝΑΡΞΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ - ΔΡ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Π. ΜΗΤΣΟΣ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ - ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ)

27/04/2022
976 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας εξειδικευμένου ιατρείου Νευροχειρουργικής στον 1ο όροφο των ιατρείων της “ΔΙΑΜΕΣΟΥ Ι.Κ.Ε.” επί της οδού Κοραή 20 από 04/2022. Ο Αριστοτέλης Μήτσος είναι Στρατιωτικός Ιατρός – Νευροχειρουργός, Αναπληρωτής Διευθυντής στη Νευροχειρουργική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και Διευθυντής της Α’ Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan General.

Εξειδικεύθηκε στην Οξφόρδη της Μεγάλης Βρετανίας, έλαβε τον τίτλο του Master of Science στην Ενδοαγγειακή Νευροχειρουργική από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2008 δημιούργησε και είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Εμβολισμών Αγγειακών Παθήσεων του Εγκεφάλου και του Νωτιαίου Μυελού στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, έχοντας αντιμετωπίσει πάνω από 3000 ασθενείς με απόλυτη επιτυχία.

Η χειρουργική του δραστηριότητα αφορά σε όλο το φάσμα της νευροχειρουργικής, που περιλαμβάνει τη χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του εγκεφάλου (όγκοι, ανευρύσματα, αγγειακές δυσπλασίες, υδροκεφαλία, κακώσεις) και της σπονδυλικής στήλης (αυχενική δισκοπάθεια, οσφυική δισκοπάθεια, οσφυική στένωση, όγκοι και αγγειακές παθήσεις νωτιαίου μυελού). Εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις της νευροχειρουργικής και με ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους και τεχνικές, αντιμετωπίζονται με επιτυχία όλες οι ανωτέρω παθήσεις, με ελάχιστο χρόνο νοσηλείας (1-2 ημέρες), άμεση κινητοποίηση από την επομένη κιόλας ημέρα του χειρουργείου και πλήρη λειτουργική αποκατάσταση και επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσκεψη μόνο κατόπιν ραντεβού

Τηλ.: 22420 22336 & 6940632323

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ