Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΝΑΡΞΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ - ΔΡ. ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΚΡΕΜΟΥΤΗΣ (ΑΓΓΕΙΟΧΕΡΟΥΡΓΟΣ, ΕΝΔΑΓΓΕΙΑΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ)

27/04/2022
367 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας εξειδικευμένου ιατρείου Αγγειοχειρουργικής στον 1ο όροφο των ιατρείων της “ΔΙΑΜΕΣΟΥ Ι.Κ.Ε.” επί της οδού Κοραή 20 από 04/2022. Ο επιστημονικός διευθυντής του ιατρείου Δρ. Ασημάκης Γκρεμούτης είναι αγγειοχειρουργός, ειδικευθείς στην αγγειοχειρουργική Κλινική του πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης.

Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας και της διδακτορικής του διατριβής, εργάστηκε επί σειρά ετών ως Επιμελητής Αγγειοχειρουργικής στην κλινική αυτή, καθώς επίσης και στα νοσοκομεία Royal Free Hospital και University College London Hospital του Λονδίνου. Από τον Οκτώβριο του 2021 έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο με έδρα την Αθήνα.

Ο Δρ. Γκρεμούτης, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 1500 μείζονες επεμβάσεις, προσφέρει υπηρεσίες για την θεραπεία όλων των αγγειακών παθήσεων και πιο συγκεκριμένα ανευρυσμάτων της αορτής και των περιφερικών αγγείων του σώματος, στενώσεων των καρωτίδων και των αρτηριών των κάτω άκρων, φλεβικών και αρτηριακών θρομβώσεων, κιρσών, οιδημάτων των κάτω άκρων και αγγειακών δυσπλασιών. Κατά την αντιμετώπιση των παθήσεων εφαρμόζονται όλες οι ενδεδειγμένες ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι και ακολουθείται εξατομικευμένο πλάνο για τον κάθε ασθενή σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.

Επίσκεψη μόνο κατόπιν ραντεβού 

Τηλ.: 22420 22336 & 6940632323

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ