Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδ/σου: Δεν έχει γίνει τίποτα για την διέλευση και στάθμευση οχημάτων στη Ζιά – Τι προτείνει

04/05/2024
426 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Η νέα τουριστική σεζόν ξεκίνησε ήδη. Δυστυχώς όμως κάποια προβλήματα παραμένουν διαχρονικά άνευ λύσης. Ένα απ’αυτά αφορά τον παραδοσιακό οικισμό της Ζιας.

Παρ’όλες τις συζητήσεις των τελευταίων χρόνων και παρόλο που η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου έχει συμπαρασταθεί στον Δήμο Κω σε ό,τι χρειάστηκε, δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική κίνηση για την επίλυση της διέλευσης και στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων.

Ως εκ τούτου, εμείς ως Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου απευθύνουμε σύσταση σε όλα τα μέλη μας (καθώς και τα υπόλοιπα τουριστικά γραφεία) να μειώσουν δραστικά τα δρομολόγιά τους προς τον οικισμό της Ζιας, ειδικά τις απογευματινές ώρες.

Επίσης, προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι λόγω της κίνησης που δημιουργείται και των πιθανών κινδύνων που εγκυμονούν, προτείνεται τα τουριστικά λεωφορεία που κάνουν την εκδρομή «Greek night» να μην ανεβαίνουν μέχρι πάνω στον οικισμό. Οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο το τουριστικό προϊόν μας κι ιδιαιτέρως το ηλιοβασίλεμα της Ζιας, ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα του Αιγαίου, πόλο έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ε.Μ
Ε.Μ 06/05 - 11:14
Τουριστικά λεωφορεία
Αυτός ο Δήμος είναι ανίκανος τελικά σε όλα..Οι δρόμοι που οδηγούν στη Ζιά είναι 2 κάλλιστα μπορεί ο ένας δρόμος να γίνει μόνο Άνοδος και ο άλλος που έχει περισσότερες στροφές μόνο Κάθοδος για εξοικονόμηση καυσίμων και λιγότερη μόλυνση στο περιβάλλον. Η ανικανότητα τους έχει φτάσει και στη μή δημιουργία parking. Άλλη μία τουριστική σαιζόν θρίλερ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/05 - 18:45
🤡
Που είναι το παράξενο που δεν έγινε τίποτα? Γιατί τι άλλο έχει γίνει στο νησί γενικά? Μπεεεεεεεε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/05 - 11:15
Ζιαδιανος
Να σταματουν κατω στη φαντασια

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ