Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επέκταση ξενοδοχείου στο Τιγκάκι από 50 σε 276 κλίνες

16/03/2023
765 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Προχωρούν οι διαδικασίες για τις επεκτάσεις 2 ξενοδοχείων σε Κω και Κρήτη.

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος Νοτίου Αιγαίου προχώρησε σε δημοσιοποίηση με διαβούλευση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στο πλαίσιο της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου επέκτασης της ξενοδοχειακής μονάδας UTOPIA BLU 3, κατηγορίας 4 αστέρων, δυναμικότητας από 50 σε 276 κλίνες στο Τιγκάκι της Κω από την εταιρεία ΑΡΙΑΔΝΗ Α.Ε.

  • Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Χερσονήσου εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την έκφραση σύμφωνης γνώμης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη λειτουργία και την τροποποίηση, λόγω αναβάθμισης και επέκτασης της ξενοδοχειακής μονάδας «LYTTOS BEACH» στον Αγκισαρά καταθέτοντας παράλληλα και παρατηρήσεις. Το επενδυτικό σχέδιο αφορά σε αναβάθμιση της κατηγορίας του ξενοδοχείου από 4 σε 5 αστέρων. Επίσης, προβλέπεται η αύξηση της δυναμικότητας της μονάδας από 1.237 κλίνες σε 2.545. 

(Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση τους έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.)

tornonews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μιμακος
Μιμακος 18/03 - 07:32
Πολιτικοι τού κ......
Πρέπει να φτιαχτούν καμία πεντακοσαρια ξενοδοχεία ακόμα στην Κω ,γιατι αυτά που έχουμε δεν φτάνουν.Μετά θα δίνουν το δωμάτιο με 10€ το άτομο και θα βάζουν αγγελίες για προσωπικό σε sites της Μοζαμβίκης.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ