Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εγκρίθηκε η επένδυση για νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κω

06/10/2022
792 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μεγάλος αριθμός επενδύσεων στη χώρα συνεχίζει να λαμβάνει εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς για επιχειρηματικά πλάνα στον τουριστικό τομέα με πολλά από αυτά να έχουν να κάνουν με νέα πολυτελή καταλύματα στα ελληνικά νησιά.

Ένα τέτοιο επιχειρηματικό πλάνο βρίσκεται υπό υλοποίηση καθώς έλαβε έγκριση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορά τα νησιά της Δωδεκανήσου και πιο συγκεκριμένα το νησί της Κω και την δημιουργία νέου πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων στο νησί.

Η επένδυση

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσιευμένες πληροφορίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η επιχείρηση «ALEXI FARACO I.K.E» με δ.τ. «KOS DELUXE SUITES» (Υπό Σύσταση), έλαβε έγκριση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για υπαγωγή στις διατάξεις του Ν.4399/2016, όπως ισχύει, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ των άρθρων 42 έως 46 αυτού (Β΄ κύκλος) του επιχειρηματικού πλάνου της επιχείρησης για ίδρυση πεντάστερης ξενοδοχειακής μονάδας.

Για το πολυτελές κατάλυμα πέντε αστέρων, προβλέπεται δυναμικότητα 24 δωματίων και 55 κλινών ενώ το συνολικό επιλέξιμο κόστος της επένδυσης βρίσκεται στα 673.392,44 ευρώ με το συνολικό ενισχυόμενο κόστος της επένδυσης να είναι 667.254,94 ευρώ.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις δημοσιευμένες πληροφορίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την συγκεκριμένη επένδυση προβλέπεται ενίσχυση με την μορφή της επιχορήγησης η οποία είναι ύψους 269.401,98 ευρώ ενώ οι νέες θέσεις εργασίας οι οποίες θα δημιουργηθούν από τη υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται στις 9,00 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας.

Πηγή ypodomes.com


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ