Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επί τόπου επίσκεψη του Υπ. Κλιματικής κρίσης στη Ζιά για το σχέδιο διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς

21/05/2022
239 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημαρχείο Κω, παρουσία του Υπ. Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη, του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ράπανου, του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου και των τοπικών φορέων, ακολούθησε επίσκεψη στη Ζιά, για να δουν από κοντά την περιοχή και να μιλήσουν για το σχέδιο διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ο κ. Στυλιανίδης, τόνισε ότι σε λίγο καιρό θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη αντιμετώπισης πυρκαγιάς, ωστόσο πρέπει να προχωρήσουν άμεσα, σε ενέργειες που να θωρακίζουν τους κατοίκους της περιοχής σε περίπτωση πυρκαγιάς, γι’ αυτό και βρίσκονται σε άμεση συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε τα έργα αυτά να προχωρήσουν άμεσα.

O Υπουργός συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, όπου του εξέφρασαν την ανησυχία τους, για το τι θα συμβεί σε περίπτωση πυρκαγιάς, ζητώντας να παρθούν άμεσα μέτρα.

O κ. Γιώργος Καλούδης, ανέφερε ότι τα λεωφορεία πρέπει να βρουν ένα σταθερό σημείο επιβίβασης και αποβίβασης, ώστε να μην έχουμε συνεχώς κυκλοφοριακό κομφούζιο

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Επώνυμος
Επώνυμος 22/05 - 00:13
Ζια
Μπράβο φίλε Γιώργο!!! Αν ξέρουν ελληνικά και θέλουν Κατάλαβαν πολύ καλά την αλήθεια!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ