Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επίσκεψη του Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Σταμάτη στο Σβουρένειο ΚΔΑΠΑμεΑ

24/06/2022
73 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το Σβουρένειο ΚΔΑΠΑμεΑ  Δήμου Κω , επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων , κος Γεώργιος Α. Σταμάτης .
 Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου από τον Αντιδήμαρχο Κω και πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Καλλουδη Ιωάννη και τον διευθυντή της δομής  κ. Κωνσταντίνο Χατζηδαυίδ.  
Του δόθηκε η ευκαιρία, στην αίθουσα εκδηλώσεων να συνομιλήσει με τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό . 
Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηδαυιδ ανέλυσε τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της δομής και τη σειρά καινοτόμων ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στη δομή . Πιο συγκεκριμένα,  αναλύθηκε   στον κύριο Γενικό Γραμματέα,  ότι το Σβουρένειο ΚΔΑΠΑμεΑ, δεν είναι μόνο ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης αλλά αποτελεί ένα πυρήνα συμπεριληπτικων ιδεών  κοινωνικής αλληλεπιδρασης και εκπαιδευτικης καινοτομίας, που βασίζεται τόσο στην καλή λειτουργία του προσωπικού ως ομάδα,  όσο και στις συνέργειες- συνεργασίες με φορείς,  πρόσωπα και συλλογικοτητες   . Στόχος του Κέντρου μας είπε,  είναι η οικοδόμηση μιας νέας κουλτούρας - αποδοχής και αλληλεπιδρασης με την διαφορετικοτητα . Ο κος Σταμάτης,  φανερά ενθουσιασμενος για την πρότυπη λειτουργία,  τέτοιων δημοτικών δομών ευχαρίστησε το προσωπικό για τη  προσφορά τους και ανανέωσε το ραντεβού τους   με επίσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ