Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπ. Δικαιοσύνης στον Δήμαρχο Κω για το νέο Δικαστικό Μέγαρο

23/01/2024
164 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Η σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης, που έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια, μεταξύ Δήμου Κω και Υπουργείου Δικαιοσύνης, επιβεβαιώθηκε στην σημερινή επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δικαιοσύνης& Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Πάνου Αλεξανδρή στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, παρουσία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Μανώλη Χατζηάμαλλου και εκπροσώπων του Συλλόγου.

Στην συνάντηση εργασίας ο κ. Αλεξανδρής ενημέρωσε τον Θεοδόση Νικηταρά ότι επίκειται η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Δημάρχου Κω και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, με προοπτική στο επόμενο τρίμηνο να ξεκινήσουν οι εργασίες. 

Επίσης, στο πλαίσιο της σχέσης συνεργασίας των δύο Φορέων, ανανεώνεται για 18 μήνες η Προγραμματική Σύμβαση του Δήμου με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, μέσω της οποίας θα συνεχιστεί η στήριξη του Δήμου στο Κτηματολόγιο, όπου ήδη έχει παραχθεί μεγάλο έργο με τη μεταγραφή της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Κω.

Εκτός αυτών, στο πλαίσιο αξιοποίησηςτης ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κω, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς πρότεινε την μεταστέγαση του Κτηματολογίου σε άλλο δημοτικό ακίνητο, προκειμένου ο Δήμος Κω να αξιοποιήσει για την κάλυψη αναγκών του το χώρο που καταλαμβάνει το Κτηματολόγιο στο Δημαρχείο. 


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/01 - 16:10
ευγε
γιατί πανω απ ολα αφουγκραζεστε τις αναγκες του Κωακου λαου (μπιχτη) και κάνετε δράσεις για το συλλογικό καλό και την καλυτέρευση της καθημερινής ζωης των πολιτών (χιουμορακι)
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/01 - 23:09
τον περισσότερο χώρο
τι τον θέλετε ? αφου δεν έχετε υπαλλήλους ΑΛΛΑ Κ ΑΛΛΑ πολύ θέλουμε να χαρούμε οχι επειδή είναι ένα εργο που το έχει πρωταρχική αναγκη ο Κωακος λαός (γιατίι δεν είναι ) αλλά επειδή δείχνετε δείχνετε έστω κάτι οτι ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ γινει....αλλα δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρουμε γιατί μας έχετ φλομώσει στις ψευτικες υποσχέσεις και στις κενές και ξυλινες δηλώσεις #APOGOITEYMENOI
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/01 - 22:58
ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΑΜΑΛΛΟ ξερουμε ποιος κινησε τις διαδικασίες....αφου τον δικό μας δεν τον ακούει κανείς

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ