Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιτυχημένη η παρουσία της Μαρίνας Κω στη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού “Boot 2024”

02/02/2024
100 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εξαιρετικά θετικό πρόσημο και πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίνας Κω από 20-28/1/2024  στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση θαλάσσιου τουρισμού «Boot 2024» στο Düsseldorf της Γερμανίας με 214.000 επισκέπτες από 120 χώρες και περί τους 1.500 εκθέτες. Η επιχείρηση εκπροσωπήθηκε από το Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης κ. Δρόσο Αντώνιο και συμμετείχε και ο υπάλληλος εξυπηρέτησης σκαφών κ. Σκιαθίτης Σταύρος.

 Η Μαρίνα της Κω προβλήθηκε, τόσο στο περίπτερο της Πανελλήνιας Ένωσης Μαρινών , όσο και στο περίπτερο του Εμπορικού Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπου και πραγματοποιήθηκαν ολοκληρωμένες παρουσιάσεις , μέσω βιντεοληπτικού και έντυπου υλικού,  καθώς και συναντήσεις με δημοσιογράφους και δυνητικούς πελάτες από όλο τον κόσμο . Οι παριστάμενοι επισκέπτες επέδειξαν εντονότατο ενδιαφέρον για τη Μαρίνα Κω, όπως και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών του κλάδου.

 Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους επικεφαλής της ICOMIA ( Παγκόσμια Ένωση Μαρινών ) και TransEurope Marinas ( δίκτυο μαρινών με 45.000 θέσεις ελλιμενισμού ) , όπου αποτελούμε ενεργά μέλη , με τους διοργανωτές του επερχόμενου Παγκόσμιου Συνεδρίου Μαρινών, τους υπεύθυνους του παγκοσμίου κύρους οργανισμού «Monaco Marina Management» ( από όπου και έχει βραβευθεί η Μαρίνα Κω με το 2ο Παγκόσμιο Βραβείο ), τον Πρόεδρο του μεγαλύτερου διεθνούς φορέα πιστοποίησης Μαρινών «The Yacht Harbour Association» και με πλήθος εταιριών με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

 Η Μαρίνα Κω , μέσω της παρουσίας της σε τέτοιου είδους εκθέσεις, επιβεβαιώνει την ευρεία αναγνώριση που τυγχάνει διεθνώς στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού ,ως μία εκ των δημοφιλέστερων και κορυφαίων Μαρίνων της Μεσογείου, ενδυναμώνοντας συνεχώς το brand name της , θέτοντας πλέον ως άμεσο και ρεαλιστικό στόχο την υλοποίηση του project της επέκτασης.  Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ