Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιχειρηματίας στην Κω παρεμπόδισε έλεγχο εφοριακών – Tης σφράγισαν το κατάστημα για 21 ημέρες

26/10/2022
444 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αποφασισμένος να πατάξει όλα τα φαινόμενα αντιδράσεων  και επιθέσεων που παρατηρούνται  κατά τη διάρκεια ελέγχων από στελέχη της ΑΑΔΕ σε καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα είναι ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κος Γεώργιος Πιτσιλής.

Με σχετική κατεπείγουσα απόφασή του, αποφάσισε τη σφράγιση καταστήματος εστίασης στο νησί της Κω, καθώς την ώρα που γίνονταν έλεγχος ρουτίνας από κλιμάκιο εφοριακών, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση, επιτέθηκε κατά των εφοριακών παρεμποδίζοντας τον σχετικό έλεγχο.

Αμέσως οι εφοριακοί που έχουν συγκεκριμένες εντολές από την υπηρεσία τους, αφού την προειδοποίησαν και δεν άλλαξε τη συμπεριφορά της, έφυγαν από το κατάστημα και ενημέρωσαν αμέσως την Ανεξάρτητη Αρχή Φορολογικών Ελέγχων.

Για το γεγονός ενημερώθηκε και ο ίδιος ο διοικητής κος Γ. Πιτσιλής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε αμέσως εντολή να γίνει αυστηρή εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπονται, με αποτέλεσμα να εκδοθεί απόφαση «σφράγισης» του καταστήματος για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.

Στην περίπτωση που οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν συνεργάζονται με τους εφοριακούς και παρεμποδίζουν τους ελέγχους, οι ποινές που προβλέπονται είναι ιδιαίτερα αυστηρές. Επίσης οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, ανέφεραν στην υπηρεσία τους, ότι η παρεμπόδιση του ελέγχου δεν σταμάτησε απλά σε λεκτικό επίπεδο, αλλά χρησιμοποιήθηκαν απειλές κατά των ελεγκτών αλλά και βία(!) γεγονός που όπως φαίνεται, εξόργισε τον διοικητή της ΑΑΔΕ που έδωσε προφορική και γραπτή εντολή να εφαρμοστεί άμεσα η διαδικασία επιβολής κυρώσεων.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ