Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εργ. Κέντρο Κω: Έναρξη μαθημάτων για το λαϊκό φροντιστήριο αλληλεγγύης

14/09/2023
78 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Εκ μέρους της γραμματείας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ, ανακοινώνουμε την έναρξη μαθημάτων για την φετινή σχολική χρονιά την Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές μαθητών για τα μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ συνεχίζονται κανονικά, είτε με φυσική παρουσία στην γραμματεία του ΕΚΒΣΔ (Πορφυρίου 21), είτε τηλεφωνικά στα 6947554752 και 6970994079.

Παράλληλα, καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας, είτε του δημοσίου, είτε του ιδιωτικού τομέα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να «αγκαλιάσουν» το ΛΦΑ αφιερώνοντας από τον ελεύθερο χρόνο τους για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Λαϊκού Φροντιστηρίου και την στήριξη των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτό, κάνοντας πράξη το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε τους εκπαιδευτικούς σε απολογιστική συνάντηση με κύρια θέματα τον απολογισμό δράσης του ΛΦΑ τις προηγούμενες διδακτικές χρονιές και την προετοιμασία του φετινού εκπαιδευτικού κύκλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη, στις 7:30μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ (Πορφυρίου 21).

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ