Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εργ. Κέντρο: Όλοι στην κινητοποίηση στο λιμάνι της Κω για το Blue Star Horizon

10/09/2023
1110 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ BLUE HORIZON, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καταδικάζει το αποτρόπαιο έγκλημα στο πλοίο «BLUE HORIZON» και εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους συγγενείς του θύματος.


Όλος ο λαός είναι συγκλονισμένος από το έγκλημα που συντελέστηκε στις 5 Σεπτέμβρη, στον καταπέλτη του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «BLUE HORIZON», της ναυτιλιακής εταιρείας BLUE STAR FERRIES, με αποτέλεσμα το θάνατο του 36χρονου επιβάτη Αντώνη Καρυώτη.


Η κτηνωδία αυτή προκλήθηκε από μια κοινωνία, που θρέφει την εργασιακή ζούγκλα, τον ατομισμό, την απανθρωπιά, για να αυξάνουν διαρκώς τα κέρδη τους οι μονοπωλιακοί όμιλοι, με τη στήριξη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, που υπηρετούν την πολιτική της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορία τους.


Ως πότε θα ξεχειλίζει και θα ξεχνιέται η οργή σε γεγονότα όπως στο «BLUE HORIZON», στα Τέμπη, αλλά και μέχρι και σήμερα με τους χιλιάδες ανυπεράσπιστους, που βούλιαξαν στα νερά, σε Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Εύβοια.


Το Εργατικό Κέντρο καλεί σωματεία, φορείς και το λαό της Κω σε κινητοποίηση την Δευτέρα 11/09/2023 στις 20:30 στο λιμάνι της Κω, απαιτώντας:


● Να διερευνηθεί σε βάθος το έγκλημα στο πλοίο «BLUE HORIZON».

● Να καταδικαστούν οι εγκληματικές ευθύνες της εφοπλιστικής εταιρείας, του υπουργείου ναυτιλίας και των εμπλεκομένων μελών του πληρώματος.

● Ασφαλείς και φθηνές θαλάσσιες συγκοινωνίες για επιβάτες και ναυτεργάτες.


10/09/2023

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
miranta
miranta 11/09 - 00:20
Ελεος
Τι λέτε ρε ύπουλα αντικείμενα;Δικό σας στέλεχος ΠΑΜΕ-ΚΚΕ έριξε τον άνθρωπο στη θάλασσα και σας φταίει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ ;Ξεφτυλες.ΤΕΤΟΙΟΙ είστε.
να παει αυτος που ζητουσε
να παει αυτος που ζητουσε 10/09 - 23:23
τα γαλατα
ο βαλτος της ρουφους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ