Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Eργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης χόρτων στο Τιγκάκι

17/05/2022
56 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αποπερατωθήκαν οι εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης χόρτων στην κεντρική πλατεία Τιγκακι έως αλυκές , περιμετρικά των ξενοδοχειακών μονάδων και από κεντρική πλατεία έως διοικητικά όρια κοινότητας μας περιοχή ( καρνάγιο) σε όλο το δρόμο που συνδέει το Τιγκακι με την Κω στο ύψος οπού υπάρχει το κεντρικό γεφύρι. Επίσης συνέδραμε ένα φορτωτής για τον περιμετρικό καθαρισμό οικοπέδων οπού υπήρχαν καλαμιές και αρκετά ογκώδη αντικείμενα . Παράλληλα έγιναν και καθαρισμοί από σκουπίδια και διάφορα φερτά υλικά σε όλη την παράλια από κέντρο Τιγκακι έως APARMENTS BYRON σε όλο το παραλιακό δρόμο .

Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιηθήκαν από το προσωπικό της κοινότητας πρασίνου Ασφενδιου τους οδοκαθαριστές και χείριστες μηχανημάτων έργου που συνέδραμαν στην αποπεράτωση καθαρισμού παραλίων.

Μεγάλη καθυστέρηση σε βαθμό ανεπάρκειας βρίσκονται : οι καθαρισμοί αποψίλωσης χόρτων σε όλη την κοινότητα με την συνδρομή μηχανήματος έργου καταστροφέα RAM,Αντικατάσταση λαμπτήρων ,Ασφαλτικές εργασίες για επούλωση λακκουβών , και αναμένουμε εδώ και ένα μήνα κατόπιν σχετικού αιτήματος συνδρομή για βυτιοφόρο όχημα για να γίνει το πλύσιμο στην κεντρική πλατεία και πεζοδρομίων επί του παραλιακού δρόμου.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ