Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Έτρεξε με χίλια» η καντίνα για το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κω!

30/10/2023
1161 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η αγαπημένη καντίνα «ένα στα γρήγορα» κατάφερε ν’ αποκτήσει φανατικούς φίλους που αγαπούν το γρήγορο, φθηνό, αλλά ταυτόχρονα νόστιμο φαγητό. 

Η παρέα μεγάλωσε η ποιότητα παρέμεινε και οι πολίτες του νησιού στήριξαν την επιχειρηματική ιδέα των νεαρών συμπολιτών μας. 

Ένα βράδυ πριν το οριστικό κλείσιμο λίγο πριν «πέσει» η αυλαία η ομάδα του «ένα στα γρήγορα» είχε μια καταπληκτική ιδέα, να δουλέψουν όλοι για έναν καλό σκοπό! 

Πολύ γρήγορα ανέλαβαν να προωθήσουν στα τοπικά ΜΜΕ την φιλανθρωπική τους δράση με τον κόσμο ν’ ανταποκρίνεται άμεσα, αφού κοινοποιήθηκε πολλάκις από μικρούς και μεγάλους. 

Ήταν μία φανταστική βραδιά για όλους, οι Κώοι έδωσαν δυναμικό και συγκινητικό «παρών» αυξάνοντας με τις αγορές τους το ποσό που θα διατεθεί στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κω.

Τα παιδιά που εργάστηκαν αφιλόκερδός από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ είναι οι Πέτρος Παρασκευάς, Παναγιώτης Περρής, Στέλιος Ντέλιος και Περρής Σταύρος


ΥΓ 1:Η καντίνα είναι η τελευταία στάση στην περιπλάνηση της νύχτας, ένα στέκι ή μια ευκαιρία για τις τελευταίες μεθυσμένες, ζαλισμένες ή κεφάτες κουβέντες. 

Σε μια νύχτα άνοιξε την αγκαλιά της για να μας υπενθυμίσει πως ακόμη υπάρχει ανθρωπιά…

ΥΓ 2:Συγχαρητήρια στην κυρία της βραδιάς που είχε την ιδέα και την έμπνευση, Μαρία Συλλαϊδοπούλουσυνέχισε έτσι! 

ΥΓ 3:Μπράβο στους νέους, υπάρχει ακόμη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στο νησί όσο και αν κάποιοι δεν το πιστεύουν…

Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ