Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εύγε στις γυναίκες της Κεφάλου που καθάρισαν το παλιό Δημοτικό Σχολείο

31/01/2024
695 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Άξιες συγχαρητηρίων είναι οι γυναίκες της Κεφάλου, που με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών «Γαία», πήγαν και καθάρισαν το παλιό Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου, το οποίο παρέμενε παρατημένο εδώ και χρόνια, αποτελώντας εστία μόλυνσης. Έτσι λοιπόν, σήκωσαν τα μανίκια, έπιασαν τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες και άστραψαν τον χώρο, φανερά συγκινημένες, αφού ζωντάνεψαν αναμνήσεις από τα σχολικά τους χρόνια.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/02 - 04:21
Προς απάντηση Κέφαλος
Το πρόβλημα μου δεν είνε' που καθαρίσατε η θέλετε να κάνετε εκδηλώσεις,,,,γιατη θέλετε φωτογραφίες και θέλετε να τα δη ο κόσμος απλά αυτός!!! Κάπος δεν μου άρεσε διότι αν θέλετε Κατή καλό να κάνετε το και μήν μιλάτε έτσι όμορφα και ωραία, απλά !!!
Κεφαλος
Κεφαλος 01/02 - 10:45
Απάντηση
Θα χρησιμοποιηθούν κάποιες αίθουσες για να γίνοντε κάποιες δράσεις θα τις κάνει ο σύλλογος ΑΓΑΙΑ και θα είναι εθελοντικά. Και στο κάτω κάτω το πρόβλημά σου ποιο είναι που καθαρίστηκε το σχολείο?? Έγινε κάτι καλό.....
miranta
miranta 01/02 - 09:54
ΜΠΡΑΒΟ
Ένα μεγάλο μπράβο στις κύριες.Ναι πολλά μπορούμε να τα κάνουμε εθελοντικά χωρίς κρατική,δημοτική παρέμβαση.Ας δείξουμε ότι ανήκουμε σε μια κοινωνία.Απλα ο Δήμος και το κράτος να κάνουν το απλό τώρα.Να το προστατέψουν λίγο.Οσο για τους γραφικούς σχολιαστές θα ήταν πιο χρήσιμο να έρθουν να πάρουν καμία σκούπα παρά να γράφουν τις εξυπνάδες τους ,απλά να διαβάσουν το σχόλιο τους .
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/02 - 04:47
Ερώτηση
Και που το καθαρίσατε τη άλλαξε ?δηλαδή όλο αυτό γιατί το κάνετε εάν μπορείτε να μας εξηγήσει κάποιος ευχαριστώ,
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/01 - 22:47
μη κατοικος Κω
σε αυτό το νησί δούλεψα και έζησα πριν 15 χρόνια. Μετά λύπης μου διαπιστώνω οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα απο τότε. Μαθαίνω τα χειρότερα το τελευταίο διάστημα και πραγματικά λυπάμαι. Το μόνο που ακούω είναι αρνητικά και λάθη, ένα σωστό ένα ευχάριστο γεγονός δεν έχω ακούσει. Οτι γίνεται γίνεται απο τους πολίτες με εθελοντισμό. Κύριοι της τωρινής και της επόμενης δημοτικής αρχής, δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα.Δεν είναι ηθικό τα σχολεία του νησιού να πρέπει να κάνουν κατάληψη για ψύξη - θέρμανση και κουφώματα. Άλλα να μπάζουν νερά, άλλα να μην έχουν μόνωση, άλλα μην έχουν καν σώματα. Ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας είναι τα παιδιά της. Η νέα γενιά που ετοιμάζεται να βγει στην κοινωνία. Και ετοιμάζεται μέσα σε σάπια κτίρια. Αυτη την αξία και τον σεβασμό τους δίνετε? Τα σχολεία θα έπρεπε να είναι ο πυρήνας πρωτοπορίας της κοινωνίας απο θέμα γνωσιακό αλλά και σαν περιβάλλον. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ