Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΜΠΑΛΑΛΗ

06/11/2023
225 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με την παρούσα ευχαριστήρια επιστολή το Τμήμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ ΄΄ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ΄΄ και η Διεπιστημονική Ομάδα Υγείας της 1ΗΤΟΜΥ ΚΩ, εκφράζουν ιδιαίτερα τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες τους, για την ευγενική δωρεά του κ. Μπαλαλή Βησσαρίωνα (Τυπογραφείο – Γραφικές τέχνες) και το προσωπικό του, ως ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως για την αγαστή συνεργασία, για την εξαιρετική του ανταπόκριση αλλά και προσφορά του (στο σχεδιασμό και την εκτύπωση πρωτογενούς έντυπου υλικού 500 φυλλαδίων στο πλαίσιο ενημέρωσης του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» - την εκτύπωση αφίσας 2* 0,85cmroll-upbannerκαι τον εξοπλισμό του – κέντημα μπλούζας με λογότυπο του προγράμματος και 11 αυτοκόλλητα για τη χρήση μπαλονιών). 

Ως ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως, έναντι της γενναιόδωρης πράξης συμπαράστασης, δωρεάς προς το υπηρεσιακό μας αίτημα, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά σας και την ενίσχυση της προσπάθειας μας, στο πλαίσιο προγραμματισμού και υλοποίησης ταυτόχρονης δράσης και ενημέρωσης του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» στο γυναικείο πληθυσμό του νησιού μας. 

Σας συγχαίρουμε και για την υπέροχη ομάδα σας, η οποία ακούραστα μόλις εντός 2 ημερών, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μας με εξαιρετικό επαγγελματισμό και συνέπεια. 

Στο πλαίσιο υλοποίησης και υποστήριξης της εκδήλωσης, ευχαριστούμε ταυτόχρονα τον κ. Ξυλουρά Σκεύο για την υποστήριξη της δράσης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό ήχου, τον κ. Γαρεφαλάκη Ιωάννη  «AneriaProductions» για την παραγωγή βίντεο της δράσης και τον κ. Καθοπούλη Εμμανουήλ για τη σύνθεση βίντεο ήχου, βοηθώντας ως σύμμαχοι με την εμπειρία τους για την κάλυψη των αναγκών της δράσης μας. 

Έχετε την αγάπη και την εκτίμηση όλων μας!   

Με εκτίμηση,

Εύη Χρυσού, Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας Γ.Ν.-Κ.Υ. Κω

Αντώνιος Νέσκες, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού Αναπληρωτής Συντονιστής 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κω

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ