Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριες επιστολές της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και του Σβουρένειου σε Π. Μαντούκο και "Uniq beach bar"

03/11/2022
30 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Πρόεδρος , το ΔΣ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, η Διοίκηση και η Επιστημονική Επιτροπή του Σβουρένειου ΚΔΑΠΑμεΑ , ευχαριστούν θερμάτον κ. Μαντούκο Πέτρο για την πλήρη ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού της κουζίνας μας .

Η κίνηση αυτή, έχει μέγιστη σημασία για τη δομή μας, διότι συνδράμει στη διευκόλυνση της υλοποίησης των δράσεων μας, που στόχο έχουν την μέριμνα των ατόμων με αναπηρία, την καλλιέργεια του αισθήματος της ενσυναίσθησης και της αποδοχής της διαφορετικότητας στην κοινότητα του νησιού μας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος , το ΔΣ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, η Διοίκηση και η Επιστημονική Επιτροπή του Σβουρένειου ΚΔΑΠΑμεΑ , ευχαριστούν θερμά την Επιχείρηση UNIQ BEACH BAR RESTAURANTγια την ευγενική δωρεά του ξύλινου κιόσκι, που τοποθετήθηκε στην αύλειο χώρο του Κέντρου μας . 

Η κίνηση αυτή έχει μέγιστη σημασία για τη δομή μας , διότι συνδράμει στην υλοποίηση των δράσεων μας , που στόχο έχουν την μέριμνα για δημιουργική απασχόληση των παιδιών και ατόμων με αναπηρίες . 


Ο Διευθυντής του ΚΔΑΠΑμεΑ                                        Ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ 
Χατζηδαυίδ Κωνσταντίνος                                                     Καλλούδης ΙωάννηςΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ