Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδ/σου στον Αστυνομικό Δντη Κω Θέμη Καλαμάτα

02/05/2023
62 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Αξιότιμε κ. Καλαμάτα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο πρόσωπό σας, καθώς επίσης και στους εκπροσώπους όλων των εμπλεκομένων Αρχών και Υπηρεσιών ( Λιμενικό Ταμείο, Λιμεναρχείο Κω, Τελωνείο και Ασφάλεια Λιμένος ) για την καθοριστική συμβολή σας στην επίλυση του σοβαρού ζητήματος που ανέκυψε στο Λιμάνι της Κω, με τον Διαβατηριακό Έλεγχο Σένγκεν, λόγω της ιδιαίτερα υψηλής επισκεψιμότητας που σημειώθηκε με την έναρξη της τουριστικής περιόδου. 

Η αποφασιστική από μέρους σας ενίσχυση του Διαβατηριακού Ελέγχου με Αστυνομικούς, όχι μόνο έλυσαν το πρόβλημα, αλλά επιπλέον βελτίωσαν την εικόνα και τη λειτουργία του λιμανιού και τόνωσαν το αίσθημα των κατοίκων της Κω καθώς επίσης του εμπορικού κόσμου και των επιχειρήσεων. Σε ότι αφορά δε τους επισκέπτες που επιλέγουν το νησί μας, είναι πολύ σημαντικό, η πρώτη εντύπωση που αποκομίζουν με την άφιξή τους, να μην είναι η ταλαιπωρία κατά την έναρξη των διακοπών τους, αλλά η γρήγορη διεκπεραίωση και αποτελεσματικότητα. Και αυτό από μόνο του έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία για τον τόπο μας και το επίπεδο της φιλοξενίας που επιθυμούμε να παρέχουμε. 

Η κατανόηση, η εγρήγορση και η προθυμία που επεδείξατε στην επίλυση ενός προβλήματος που επηρεάζει καίρια την εικόνα του νησιού μας, είναι καθοριστικής σημασίας για όλους εμάς που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του τουρισμού, την κινητήρια δύναμη της τοπικής μας οικονομίας και κοινωνίας. 

Για τον λόγο αυτό, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και ανταπόκριση. 


Με εκτίμηση 

Για την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδ/σου


ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                    ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ                                                                                ΑΝ. ΧΑΤΖΗΛΙΑΜΗΣΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αλέκος
Αλέκος 03/05 - 07:49
Καταντια
Αφήσετε τις ανακοινώσεις και τα γλειψιματα και φτιάξτε το τσαντίρι! Ο καταυλισμός αυτός μόνο Ευρωπαϊκο σημείο Εισόδου Εξόδου δεν θυμίζει! Ας πάτε μέχρι το Μπόντρουμ να δειτε τους Τουρκαλαδες! Όσο για τους πολιτσμάνους τι θα γίνει με τους γύγτους στο νησί? Μας πήρανε φαλάγγι κάντε κάτι για να σας ευχαριστήσω και εγώ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ