Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο του Δ/κτη Νοσοκομείο Κω σε Γ. Χατζημάρκο και Χ. Γιασιράνη

08/07/2022
219 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη για τις ενέργειές τους, με αποτέλεσμα να στελεχωθεί άμεσα η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου μας με παθολόγο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – ιδίως τα τελευταία 2 χρόνια με την πανδημία- απέδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει την προσπάθεια βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κω, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη μισθοδοσία ενός ιατρού, δύο τραυματιοφορέων και πέντε νοσηλευτών. Ακόμη, χρηματοδοτεί τη στέγαση επικουρικών ιατρών παρέχοντας μηνιαίο επίδομα ενοικίου. Παράλληλα, προέβη σε δωρεά ενός αναλυτή μοριακού ελέγχου PCR με ανάλογα αντιδραστήρια, τεστ ταχείας ανίχνευσης SARS-COV2, μέσων ατομικής προστασίας και διαφόρου υγειονομικού υλικού. Τέλος, η Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει δεσμευτεί ότι θα συγχρηματοδοτήσει μαζί με το Υπουργείο Υγείας την ανέγερση του καινούριου νοσοκομείου.


Ο Διοικητής ΓΝ-ΚΥ ΚΩ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ"

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/07 - 09:20
υπάρχει συγγενική σχέση...
υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ του κ. Βασιλειάδη και της κ. Γιασιράνη ? Το δούλεμα στην Κω, δεν έχει τέλος !!! Που είναι ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος να πάρουν θέση !!!
Κοροιδα
Κοροιδα 08/07 - 22:41
κοροιδα
Κύριε Διοικητά πόσους μήνες έχουμε να ακούσουμε νέα από εσάς; Τι απέγινε ο εκπρόσωπος τύπου; Μήπως καταλάβατε ότι τα έχετε κάνει όλοι μαζί μαντάρα και βάλατε τώρα την άγνωστη στην Κω Γιασιράνη να μας κουνήσει και το δάχτυλο; Την γνωρίζετε την κυρία μήπως και μας δουλευετε ολοι μαζι; Γιατί ο έπαρχος είπε να κλείσει το νοσοκομείο να μην πεθαίνει ο κόσμος και να πηγαίνει στο Μπουντρούμι να γιατρεύετε
Παθων
Παθων 08/07 - 22:20
Ξεφτιλα
Ντροπή ....ίδια συμπεριφορά με τον αρχηγό του κόμματος που τον διόρισε...η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής απεβίωσε ...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/07 - 17:49
τελικά χάθηκε το μέτρο ....
τελικά χάθηκε το μέτρο στο νοσοκομείο !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/07 - 17:29
Πραγματικά
Ο Χατζημάρκος που τον έβαλε να γράψει αυτή την επιστολή νομίζει πως κερδίζει έτσι; Δεν καταλαβαίνει πως εξευτελίζεται;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/07 - 14:37
καταντια των διορισμενων
ευχαριστεις για το μαυρο χαλι? ντροπη!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ