Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο του γραφείου Τουριστικής Προβολής Δήμου Κω για τη φιλοξενία Ρουμάνων δημοσιογράφων

16/06/2022
9 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

O Δήμος της Κω σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας, διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης στην Κω κατά την περίοδο 06-10 Ιουνίου για δυο Ρουμάνους δημοσιογράφους, με αφορμή την έναρξη απευθείας πτήσεων από Ρουμανία (Βουκουρέστι) προς Κω, για λόγους προβολής & διαφήμισης.

Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Ana-MariaPaun και SorinOteleaοι οποίοι προέρχονται από το τμήμα ενημέρωσης του τηλεοπτικού δικτύου Digi 24 TV. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στη Ρουμανία και μεταξύ των πρώτων σε θέματα ενημέρωσης. Έχει εθνική κάλυψη, κατέχει την 3η θέση μεταξύ των ειδησεογραφικών δικτύων και την 6η θέση στην γενική τηλεθέαση.

Το γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου, οργάνωσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών, ώστε οι δημοσιογράφοι με την επιστροφή τους να μεταφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό τους, την μοναδική εμπειρία τους στο νησί.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, την Ένωση Ξενοδόχων Κω, το ξενοδοχείο «NATURAPARKVILLAGEHOTEL&SPA» για την δωρεάν διαμονή, τον Δ/ντή της Μαρίνας κ. Αντώνιο Δρόσο για την ξενάγηση στο χώρο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ραδιοταξί Κω & συνδέσμου ιδιοκτητών Ταξί Κω κ. Εμμ. Κίννα για την μετακίνηση τους από και προς το αεροδρόμιο, τον ξεναγό κ. Ιωάννη Σακαβάραγια την περιήγησηστην πόλη, την κα ZokiVelenciukKotzatapaniαπό την TUI για την συνοδεία κατά την διάρκεια παραμονής τους στο νησί και στη Νίσυρο, την υπεύθυνη του τμήματος εκδρομών της TUIκα Αναστασία Ξυπολυτά για την παροχή δωρεάν εισιτηρίων στη Νίσυρο, την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων «HOLIDAYAUTOS» για την δωρεάν διάθεση αυτοκινήτου, τα εστιατόρια «AGORA» στην παλιά πόλη, «ΑVANTI», «ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ» και «ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ»στην πόλη, «ΩΡΟΜΕΔΩΝ» στη Ζιά και «ΜΥΛΟΤΟΠΙ» στην Κέφαλο, τον κ. Παπαδημητρίου για την ξενάγηση στο ελαιοτριβείο, την κα Τριανταφυλλοπούλου για την ξενάγηση στο Οινοποιείο «Κτήμα Ακράνι», την κα Κρυσταλένια Δρόσου για την ξενάγηση στη φάρμα «PADROSIA» και στα κτήματα καλλιέργειας της αλόης στο Πυλί, την Βιοτεχνία μελιού «ΜΕΛΙΣΣΑ» στην Κέφαλο και την κα Έρρικα Μαστόρου για την ξενάγηση στην φάρμα «ERIKASHORSEFARMKOS» και για την βόλτα στην παραλία στο Μαρμάρι.
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ