Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip εμπορικού συντάκτη της Βρετανικής εφημερίδας Evening Standard

28/06/2024
89 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου, οργάνωσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων από 22/06/2024 έως 27/06/2024, για τον Simon Kurs, εμπορικό συντάκτη της εφημερίδας ‘Evening Standard”.  

Η καριέρα του ξεκίνησε στην Βρετανική εφημερίδα Sunday Times. Διετέλεσε Αναπληρωτής Συντάκτης στα περιοδικά Arena και ShortList και στη συνέχεια επιμελήθηκε και κυκλοφόρησε περισσότερους από δώδεκα παγκόσμιους ταξιδιωτικούς τίτλους, κερδίζοντας τον τίτλο του εκδότη της χρονιάς BSME το 2016. Στην εφημερίδα Evening Standard εργάζεται από το 2021.

Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να γνωρίσει και να αναδείξει την ιστορία, τα αξιοθέατα, την γαστρονομία τις δραστηριότητες και τα φυσικά τοπία του νησιού.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους:

1.Τον ιδιοκτήτη του Οινοποιείου “Hatziemmanouil” για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

2.Τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων: κ. Μάνο Παπακωνσταντίνου από το εστιατόριο «Broadway», κ. Αλή Χατζησουλεϊμάν από το εστιατόριο «Αλή» στην πόλη και κ. Μιχαήλ Kασίου από το εστιατόριο «ΑVLI» στη Ζιά, για την δωρεάν διάθεση γευμάτων.

3.Τον κ. Γ. Παπαδημητρίου ιδιοκτήτη του ημερόπλοιου «ΝIKITAS» για τη ημερήσια εκδρομή στην Ψέριμο και στην Κάλυμνο.

4.Τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ