Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Ιταλίδων δημοσιογράφων

31/08/2023
39 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κωοργάνωσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών από τις 23/08 έως και 29/08 γιαδυο (2) Ιταλίδες δημοσιογράφους.

Σκοπός τους ήταν να καταγράψουν μέσα από τα άρθρα και τα ρεπορτάζ, την ιστορία, την γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα, τα αξιοθέατα και τα φυσικά τοπίατου νησιού.

Πρόκειται για την κα LauraTeslaη οποία αρθρογραφεί στο περιοδικό «Area Wellness»με αφιέρωμα στοντουρισμό, στον πολιτισμό, στην ευεξία, στα σπα, στα συνέδρια όπως επίσης και στην εφημερίδα Eurocomunicazione και την κα Dοnatella Luccarini η οποία είναι δημοσιογράφος με ειδίκευση στον τουριστικό τομέα, είναι συγγραφέας βιβλίων και τουριστικών οδηγών και διευθύντρια στο περιοδικό πολυτελείας Charmeτο οποίο απευθύνεται σε κοινό με υψηλές δαπάνεςόπου η διαδικτυακή έκδοση έχει 250.000 μηνιαίες επισκέψεις.


Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την αγαστή συνεργασία και την ευγενική χορηγία από:

1.Τον κ. Θεοδόση Διακογιάννη για την περιήγηση στο ΔΙΙΚ.

2.Τον ξεναγό κ. Μιλτιάδη Σούτη για την περιήγηση στο Ασκληπιείο.

3.Τους Αδελφούς Παπαδημητρίου από το ελαιοτριβείο «Κωακός Ελαιώνας», την κα Κρυσταλλένια Δρόσου από το Κτήμα βιολογικής Αλόης «Pandrosia» στο Πυλί, την κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου από το Κτήμα «Ακράνη» και την κα Διονυσία Ανθούλη από το Μελισσοκομείο  «Μέλισσα» στην Κέφαλο για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

4.Toν κ. Γεώργιο Θεοδώρου ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Τα βοτσαλάκια», τον κ. Δημήτρη Μπίλλη από το εστιατόριο «Κομπολογάκι» στην Κέφαλο, τον κ. Μιχάλη Ματθαίο από το εστιατόριο «OLYMPIA» στη Ζιά, για την δωρεάν διάθεση γευμάτων.

5.Τον κ. Δημήτριο Ζήκα από την φάρμα «ΤheRanchKosHorseRiding» για την ιππασία στην παραλία.

6.Τον κ. Γιάννη Καπίρη από την εταιρεία «Trust Rental Kos» για την διάθεση αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις τους.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ