Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κρητών Κω “Ο Τάλως”

30/05/2024
126 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024  πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας, Σύλλογος Κρητών Κω «Ο Τάλως» με την στήριξη του τμήματος πολιτισμού του Δήμου Κω,  για τον εορτασμό 

της 83ηΕπετείου της «Μάχη της Κρήτης»

στο κατάμεστο από κόσμο πολιτιστικό κέντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος».

Ευχαριστούμεπου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και την επέτειο ο Αντ/ρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Χαράλαμπος Ναβροζίδης, η Αντ/ρχος Πολιτισμού – Τουρισμού – Εθελοντισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω κα Διονυσία Τελλή, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας Διονυσία Γιαννούλη, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου,  εκπρόσωποι της  80 ΑΔΤΕ, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμετους Γεώργιο Ανδρουλάκη, Υποστράτηγο Ε.Α. Συγγραφέα – Αναλυτή και Ιωάννη Τρικοίλη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μελετητή – Ερευνητή σύγχρονης & νεότερης πολεμικής ιστορίας για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ανάλυση του ιστορικού και της σημασίας της Μάχης της Κρήτης.

Ευχαριστούμετο εκπληκτικό μουσικό σχήμα που πλαισίωσε την εκδήλωση : Γεώργιο Σκαρπαθιωτάκη (αφήγηση-τραγούδι), Αλέκο Κρητικό (φωνή –λύρα), Νίκο Παριανό (φωνή –λαούτο, Σάκη Πιλάτο (μπάσο) και Λευτέρη Ανδρουλή (κρουστά).

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους συλλόγους Κω και Καλύμνουγια την εντυπωσιακή συμμετοχή τους με τα χορευτικά τους σχήματα  και την άψογη συνεργασία και ειδικότερα με σειρά εμφάνισης:

το Λύκειο των Ελληνίδων Καρδάμαινας (και τους χοροδιδάσκαλους κα Κυδωνιά Τρακόσσα και κ. Νεκτάριο Χονδρομπίλα), το  Λύκειο των Ελληνίδων Κω ( και την δασκάλα χορών κα Αρετή Φράγκου),  τον «Απελλή» (και την δασκάλα χορού κα Κυδωνιά Τρακόσσα), τον «Θεόκριτο» ( και τον χοροδιδάσκαλο Εμμανουήλ Σφενδουράκη) την  «Σχολή Χορού Ελένης Δρόσου»τον Παραδοσιακό Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Καλύμνου ( με δασκάλες χορού τις κ. Ευφροσύνη και Μαρία Τρουμουλιάρη) καθώς και το χορευτικό τμήμα του Σύλλογου Κρητών Κω «Ο Τάλως» (και τον χοροδιδάσκαλο Εμμανουήλ Σφενδουράκη) καθώς και όλους τους χορευτές που συμμετείχαν και μας συγκίνησαν.

Ευχαριστούμετο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Κω και τους χορηγούς μας που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης:  CosmosRentaCarκαι το ΙΚΤΕΟ Κω Δημοσθένης Νικολάου, καθώς και την  ΚΤΕΛ Κω ΑΕ.

Ευχαριστούμετην κα Αικατερίνη Φραγκιαδάκη για την άψογη παρουσίαση του πρώτου μέρους της εκδήλωσης καθώς και τον κ. Παναγιώτη Παναγόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή του.

Ευχαριστούμε, τέλος, θερμάτο πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου «Γαληνός Φλάσκος» τίμησε με την παρουσία του την Επέτειο και καταχειροκρότησε όλους τους συμμετέχοντες και μας έδωσε κίνητρο για νέες διοργανώσεις και δράσεις.


Με εκτίμηση,

Από το Δ.Σ.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος Κώος
Ανώνυμος Κώος 30/05 - 19:24
Φτάνει
Βρε χρυσή μου κόρη. Φτάνει.Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Αυτό λέμε στην Κω. ΣΤΗΝ ΚΩ! σε αυτή που ζείτε. Αυτή η εμμονή σου με την δημοσιότητα εκακογινε. Ε πιο. πάντως την κρητη τη γαπουμε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ