Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Φαρμακονήσι: Eπεισόδιο μεταξύ τουρκικής ακταιωρού και σκάφος του λιμενικού μας

05/01/2023
84 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Επεισόδιο μεταξύ  σκάφους του λιμενικού μας και τουρκικής ακταιωρού σήμερα το πρωί  στο Φαρμακονήσι όταν τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να παρενοχλήσει με επικίνδυνους ελιγμούς σκάφος του λιμενικού σώματος που έσπευσε στην περιοχή για τακτικό έλεγχο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του αρχηγείου του λιμενικού σώματος, το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού μας, παρενοχλήθηκε  ενώ εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία προς αναγνώριση τριών τουρκικών αλιευτικών σκαφών στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της νήσου Φαρμακονησίου, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων με αποτέλεσμα οι λιμενικοί μας, όπως προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς να ανοίξουν «πυρ» σε ασφαλή τομέα του σκάφους.

 Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος η τουρκική ακταιωρός, εκτέλεσε επικίνδυνους ελιγμούς με σκοπό τον εμβολισμό του σκάφους του Λιμενικού. Μάλιστα στη διάρκεια των επικίνδυνων αυτών ελιγμών, η πλώρη της τουρκικής ακταιωρού λίγο έλειψε να χτυπήσει την πρύμνη του ελληνικού σκάφους.

Το πλήρωμα του σκάφους του Λιμενικού προέβη σε ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα και η τουρκική ακταιωρός αποχώρησε από το σημείο κατευθυνόμενη ανατολικά προς τα τουρκικά παράλια.

rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/01 - 07:17
Νεοδημοκρατης
Γιατί δεν τους αφήσατε να βγούνε στο "σπιτάκι", στον Αγ.Φωκα, στην Λάμπη, στην Αστυνομία μπροστά όπως το 2015-2016;Να τούς περιμένουν αργοσχολοι καθηγητές από την Κω, παριστάνοντας τους ΜΚΟ , προσφέροντας τους νερό;Να τους έπαιρνε συνέντευξη γνωστή αριστερόστροφη δημοσιογράφος;Να πήγαιναν να κατασκηνώσουν στην παραλιακή ή στο captain Ilia's ; Τί θυμήθηκα; Αλλά δεν είναι φίλοι μου ψέματα, ούτε πολύ παλιά.Τα ζήσαμε όλοι.Σιγουρα όμως σήμερα υπάρχει αλλαγή και σιγουριά.Οι επικίνδυνοι θα ξαναζητήσουν την ψήφο σας.Θυμιθητε και τιμωρήστε τους.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ