Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΦΙΛΗΤΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 15ΟΥ ΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΚΩΑΚΩΝ

06/10/2022
9 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Προκειμένου να εκδοθεί ο 15ος τόμος της περιοδικής έκδοσης του Πνευματικού Ομίλου Κώων «Ο Φιλητάς», «ΤΑ ΚΩΑΚΑ», καλούνται οι  ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα άρθρα τους μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.


Περιεχόμενο, δομή και μορφή των άρθρων

1) Τα άρθρα οφείλουν να αφορούν μελέτες, έρευνες και εργασίες γλωσσολογικής, αρχαιολογικής, ιστορικής, λαογραφικής, λογοτεχνικής και λοιπής επιστημονικής ύλης που αφορούν αποκλειστικά το νησί της Κω. 

2) Η δημοσίευση των άρθρων γίνεται μετά από έγκριση της Επιτροπής Έκδοσης του περιοδικού.

3) Τα άρθρα δημοσιεύονται στο περιοδικό με προσωπική ευθύνη των συγγραφέων για τυχόν ανακρίβειες ή παραλείψεις.

4) Τα άρθρα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν δημοσιευθεί στον τύπο ή  σε άλλες παρεμφερείς περιοδικές εκδόσεις. 

5) Δεν θα πρέπει να περιέχουν προσωπικές επιθέσεις ή αντεγκλήσεις ή σχόλια προς τρίτους  που ξεπερνούν τα όρια της ευπρεπείας. 

6) Διαμόρφωση κειμένου: Το κείμενο θα πρέπει να περιλαμβάνει πάνω  και αριστερά το ονοματεπώνυμο του συγγραφέα και την ιδιότητά του (εφ’ όσον το επιθυμεί) με μικρά γράμματα καθώς και την ηλεκτρονική του διεύθυνση. Αμέσως από κάτω και στο κέντρο θα έχει τον τίτλο με κεφαλαία. Οι εντός κειμένου τίτλοι θα είναι με μικρά γράμματα. Οι παραπομπές παρατίθενται στο κάτω μέρος της σελίδας. Η βιβλιογραφία παρατίθεται στο τέλος του άρθρου κατ’ αλφαβητική σειρά και με αύξοντα αριθμό. Η γραμματοσειρά του κειμένου θα είναι  Times New Roman σε μέγεθος 12 με 1,5 διάστιχο ενώ των υποσημειώσεων σε μέγεθος 10.   

7) Το άρθρο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 5.000 λέξεις μαζί με τις υποσημειώσεις, τις λεζάντες, τα τυχόν παραρτήματα, τις παραπομπές  και την βιβλιογραφία. 

8) Οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 15 σελίδες. 

9) Κάθε συγγραφέας έχει το δικαίωμα να υποβάλει μέχρι 2 άρθρα.

10) Σε ιδιαίτερο παράρτημα δημοσιεύονται παρουσιάσεις βιβλίων και  νεκρολογίες ανεξάρτητα από τον αριθμό των άρθρων που έχει δημοσιεύσει ο κάθε συγγραφέας. 


Τα άρθρα υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση   [email protected]

                                                                   Η Επιτροπή Έκδοσης  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ