Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

FNL BEST RESTAURANT AWARDS 2022: ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ALBERGO GELSOMINO ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

26/05/2022
156 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Albergo Gelsomino απέσπασε το πρώτο του αστέρι FNL στην κατηγορία Modern Bistro για το 2022.

Η βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της χώρας έγινε τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 στο Ζάππειο με παρουσίαση του Τάκη Ζαχαράτου ενώ παρούσα ήταν και η 

Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη.

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο ενάμιση χρόνου που η πανδημία δοκίμασε τις αντοχές και την υπομονή ολόκληρου του κλάδου της εστίασης, τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας έλαμψαν με τα αστέρια FNL που τους απονεμήθηκαν, υπενθυμίζοντας το υψηλό επίπεδο της Ελληνικής γαστρονομίας.

Η ελληνική γαστρονομία όντας ζωντανό κομμάτι του πολιτισμού μας, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ταυτότητα ενός τόπου. Ειδικά τα τελευταία χρόνια  οι ιδιοκτήτες εστιατορίων δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην αυθεντικότητα της κουζίνας και των πιάτων τους και σε συνεργασία με ταλαντούχους σεφ το έχουν μετατρέψει σε δυναμικό συγκριτικό πλεονέκτημα του Ελληνικού Γαστρονομικού Προϊόντος. 

Είναι ιδιαίτερη χαρά να βλέπουμε ότι μέσα από τέτοιους θεσμούς βραβεύονται εστιατόρια της Κω βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην ανάδειξη της γαστρονομίας του νησιού μας, μία εμπειρία που απολαμβάνουν τόσο οι ντόπιοι αλλά και οι επισκέπτες του νησιού.

Με την βράβευση αυτή, η διοίκηση και το προσωπικό του Albergo Gelsomino ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνεχίζουν να μας στηρίζουν αυτά τα χρόνια.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομάδα του Executive Chef Παύλου Κυριάκη και του Head Chef Χρήστου Χίτου χάρη στην οποία είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε τέτοια βραβεία.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ