Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Φωτιά σε χωράφι στον Ηρακλή κοντά σε κατοικημένη περιοχή

03/06/2024
863 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Φωτιά σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στον Ηρακλή, σε χωράφι στον Ηρακλή, το οποίο βρισκόταν κοντά σε άλλα σπίτια, ωστόσο χάρη στην άμεση επέμβαση των κατοίκων αλλά και της Πυροσβεστικής, η φωτιά σβήστηκε άμεσα και δεν επεκτάθηκε. Κάτοικοι, μας έκαναν παράπονα, ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλά στρώματα στα σκουπίδια, που αν και έχουν ειδοποιήσει τον Δήμο εδώ και μέρες για να τα μαζέψει, αυτά παραμένουν εκεί, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνέψουν να καούν και να επεκταθεί περισσότερο η φωτιά.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Κωος
Κωος 04/06 - 10:21
Κατηγορείτε μόνο...
Η δική μας παιδεία που είναι;;;;;
miranta
miranta 04/06 - 08:12
Βασικα
Όλοι σε όλο το νησί ψάχνουμε το σκουπιδιάρικο η ένα φορτηγό να πάρει σκουπίδια η κομμένα χόρτα.Δεν υπάρχει πουθενά.Το μόνο που είδαμε πρόσφατα ήταν ο δήμαρχος να κάνει ποδήλατο και να τον βγάζουν φωτό και βίντεο οι υπάλληλοι του ΔΗΡΑΣ που πληρώνουμε πανάκριβα.Αυτα παίρνουν όσοι πάνε και ψηφίζουν για χαβαλέ,τους κουμπάρους και γείτονες.Μην το ξεχάσω και τους καλούς ανθρώπους,οι άλλοι είμαστε κακοί.Το λέω μιας και έχουμε εκλογές την Κυριακή να τα θυμηθούμε αυτά.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 00:40
Ανωνυμος
Έχουν ήδη αρχίσει και χορεύουν τα ποντίκια! Τα σκουπίδια είναι έξω από τους κάδους και οι κάδοι ζέχνουν γιατί δεν πλένονται ποτέ! Καλύτερα να παραιτηθείτε μας έχει φάει η βρώμα! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Μακράν η πιο άχρηστη Δημοτική Αρχή! Ξεπερασατε και την τελευταία θητεία του Κατσέλη!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/06 - 22:42
Άχρηστοι και ανίκανοι
Ανεύθυνοι Δημοτικη αρχή …. Είστε η χειρότεροι που έχουν περάσει ποτε…. Μόνο τον μισθό σας ξέρετε να παίρνετε και να κάθεστε στις καρέκλες σας και στα ταξίδια σας… είστε επικίνδυνοι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ