Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Καμπανής: Σημαντικές και ουσιώδεις παρεμβάσεις της Περιφέρειας στον τομέα της Υγείας

08/07/2022
120 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Αισθάνομαι την ανάγκη ως ιατρός και στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου να υπενθυμίσω ουσιώδεις και σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν από την Περιφέρεια μας στον τομέα της Υγείας. 

Παρόλο που η Περιφέρεια δεν είναι Υπουργείο Υγείας, ο Περιφερειάρχης δεν έπαψε ποτέ να ασκεί πιέσεις στην ηγεσία του Υπουργείου για περισσότερο ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, να έχει προτείνει δημοσίως η Περιφέρεια να αναλάβει την ευθύνη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και να είναι ο βασικός χρηματοδότης στην ανέγερση του νέου νοσοκομείου στην Κω. Επίσης, έχει ζητήσει τον διαχωρισμό της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων Αιγαίου, σε Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά και αυτόνομη, ανεξάρτητη Υγειονομική Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου. 

Θέσπισε πρώτος εδώ και έξι (6) χρόνια το ειδικό οικονομικό κίνητρο σε ιατρούς επικουρικούς και νοσηλευτές και ενίσχυσε διευρίνοντας αυτήν την πολιτική και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στο σημείο αυτό, θέλω να τονίσω ότι οι παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη ήταν έμπρακτες, σημαντικές και ουσιώδεις και κατά τη διάρκεια του covid-19. Αναφέρω ότι προμήθευσε πρώτος το EKAB με δύο (2) κλωβούς αρνητικής πίεσης για διακομιδή ασθενών με κορωνοϊό, εξόπλισε τα νοσοκομεία-Κ.Υ. των νησιών μας με ειδικούς αναλυτές για PCR, ειδικούς θαλάμους ISO BOX και διένειμε χιλιάδες rapid tests και pcr σε δομές υγείας, δημόσιες υπηρεσίες, συλλόγους κτλ - μέρος των οποίων διένειμα εγώ ο ίδιος. 

Με λόγια απλά, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος είναι ο «πρωταθλητής» Περιφερειάρχης που ξεπερνώντας ακόμα και τα όρια των αρμοδιοτήτων του έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην Περιφέρεια Ν . Αιγαίου. 

Εξακολουθούμε να έχουμε ως βασικό στόχο μας την πλήρη στελέχωση και εξοπλισμό όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Περιφέρειας μας, ανεξαρτήτως του πληθυσμού τους. 

Ο αγώνας μας για καλύτερες υπηρεσίες υγείας παραμένει διαρκής. 

            


Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Αναγνώστης
Αναγνώστης 08/07 - 23:24
Ψιτακο
Καλά που έχουμε και εσένα ψιτακο που το σέρνεις μπροστά.
Ανώνυμοςsnaiper
Ανώνυμοςsnaiper 08/07 - 23:17
Παχιά λόγια
Βρε λόγια παχιά ακόμη δεν κατάλαβες ότι ο κ. Έπαρχος φωνάζει γιατί έχει δυο μήνες στην παθολογική χωρισ Παθολόγο και δεν έχει ούτε παιδίατρο??? Ποιος τους διορίζει και ποιοςπροκιριζη τις θέσεις??? Ο περιφερειάρχης η το υπουργείο υγείας??? Αυτό για να το καταλαβης θέλει μυαλό???
Παχια λογια
Παχια λογια 08/07 - 22:34
παχια λογια
Επαρχε θα μας τρελανεις. Πριν λιγες μερες ελεγες πιο λιγους νεκρους θα ειχαμε αν το νοσοκομειο της Κω ηταν κλειστο ενω τωρα που ειναι ανοικτο ολοι οι ασθενεις πεθαινουν. Ειπες να πηγαινουμε σε ιδιωτικα νοσοκομεια στην Τουρκια. Και τωρα ο Χατζημαρκος που μας φυτεψε το Χοτ Σποτ, εχει βαλει αυτη την Γιασιρανη που δεν ξερει καν που πεφτει η Κως να μας πει οτι ειναι στελεχωμενο το νοσοκομειο, τωρα εβαλελ εσενα να τον λιβανισεις, οτι τα κανει ολα τελεια; Επαρχε οι δρομοι τι γινονται τελειωνουν που μας εχετε γεμισει παλουκια και λακουβες; Ενα συγνωμη θα πειτε ;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/07 - 17:07
Η ηθική στην πολιτικη
εσυ εισαι ο πρωταθλητης σε μισθους!!
Ψιτ
Ψιτ 08/07 - 14:00
Ψιτ
Το διδυμο της συμφορας.....γυρισαν το νησι 10ετιες πισω.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ