(από το facebook της Αντιδημάρχου Γ. Κασσιώτη)
Γ. Κασσιώτη: Ο Δήμος Κω συνεχίζει το πρόγραμμα υποστήριξης αδέσποτων ζώων συντροφιάς
Ο Δήμος Κω συνεχίζει το πρόγραμμα υποστήριξης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ξεκίνησε από το 2022, πραγματοποιώντας στειρώσεις, εμβολιασμούς, σημάνσεις, αποπαρασίτωση και διανομή τροφής.
Πολύτιμοι αρωγοί στο έργο αυτό είναι εθελοντές δημότες, οι οποίοι ασχολούνται και συμμετέχουν καθημερινά στην ευζωία των αδέσποτων ζώων.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς για την εθελοντική τους παρουσία και προσφορά τους: Βαγγέλη Τρακοσα, Λάζαρο και Βαγγέλη Κυρπισλίδη, Μανιά Μανώλη, Σουρασή Γιάννη , Χαραπά Διονύση που βοήθησαν στο σημερινό μοίρασμα τροφών όπως και κάθε φορά.
Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ και σε πολλούς άλλους που δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα όλων τους, παρόλα αυτά όμως ασχολούνται με την φροντίδα των αδέσποτων ζώων καθημερινά.
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ