Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Κοκαλάκης: Επιβεβαιώνεται ο προπαγανδιστικός ρόλος της Δημοτικής Τηλεόρασης

21/04/2022
187 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Απάντηση του Προέδρου της Κοινότητας Κεφάλου στον κ. Χ. Tσατσαρώνη

Ο κ.Τσατσαρώνης με την ανακοίνωση που έβγαλε, με αφορμή  ανάρτηση μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου επιτίθεται προσωπικά, επιβεβαιώνοντας έτσι τον προπαγανδιστικό ρόλο της δημοτικής τηλεόρασης.

Η ελεύθερη και μαχόμενη δημοσιογραφία είναι έννοιες  τις οποίες μάλλον αγνοεί.

Μάλλον το μίσος και η εμπάθεια δεν αφήνουν κάποιους να κατανοήσουν τα όσα έγραψα στα οποία είναι σαφές ότι δεν επιρρίπτω ευθύνες στο προσωπικό του Δημοτικού Μέσου αλλά στους πολιτικούς προϊστάμενους.

Προκαλώ λοιπόν δημόσια  τον κ. Τσατσαρώνη:

  1. Να αναρτηθεί όλο το ρεπορτάζ από το πλύσιμο στους δρόμους στην Ζια, στο οποίο αναφέρομαι και ήταν η αφορμή της ανάρτησης μου, ήταν παρών ο συνάδελφος μου και Προέδρος του Ασφενδιού  κ. Γεωργαλής;  Ναι ή Όχι; Και αν Ναι γιατί δεν υπάρχει σε κανένα πλάνο από αυτά που δημοσιεύτηκαν;
  2. Καλώ δημόσια το Δημοτικό Μέσο, που πληρώνουμε όλοι οι Κωοι πολίτες, να κάνει ρεπορτάζ από την μια άκρη έως στην άλλη του Νησιού δείχνοντας την ετοιμότητα του νησιού μας και παίρνοντας συνεντεύξεις όχι από πολιτικά πρόσωπα αλλά από τους επιχειρηματίες που βλέπουν με αγωνία μια καλή σεζόν να ξεκινάει σε ένα ανέτοιμο νησί, εκεί θα φανεί η ελεύθερη δημοσιογραφία.
  3. Και τέλος ας δοθεί σε όλους μας μια σαφής και ειλικρινής απάντηση: έχει έσοδα η δημοτική τηλεόραση από διαφημίσεις; Έσοδα τα οποία μπορούν να μειώσουν την επιβάρυνση από το μέσο στον ετήσιο Δημοτικό προϋπολογισμό:


Ο κόσμος στις μέρες μας έχει την ανάγκη να βλέπει και να ακούει την αλήθεια, όχι ωραιοποιημένες καταστάσεις που δεν συμβαδίζουν με αυτό που ζούμε.

Καλή Ανάσταση με υγεία!Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/04 - 11:04
ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ
ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ; ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ, ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ!!!
Εγω
Εγω 22/04 - 08:47
Απάντηση σε Τσατσαρωνη
Ο Τσατσαρωνης δημοσιογράφος.... χαχαχααχαχαχα α ρε τι πληρώνουμε.....
Παροιμίες
Παροιμίες 21/04 - 21:53
Πολιτική
Όποιος έχει τα γένια έχει και τα κτενια. Όποιος έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι. δεν ήξερες δεν ρωταγες;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ