Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Κοκαλάκης: Μεγάλο και φέτος το πρόβλημα με το νερό στην Κέφαλο

30/06/2022
254 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Πολλά διαβάζω, πολλά ακούω, πολλές δημοσιεύσεις βλέπω, αρκετά τηλεφωνήματα δέχομαι καθημερινά, με πιο άλλο αντικείμενο; την διακοπή του Νερού στο χωριό της Κεφάλου κατά τις βραδινές ώρες!
Προς ενημέρωση λοιπόν: 
Στις 21.01.2022 με επιστολή της η Κοινότητα Κεφάλου προς την Δευακ ζήτησε συνάντηση αναφορικά με όλα τα θέματα που αφορούν την περιοχή μας.
Η συνατηση ορίστηκε στις 22.2.2022 μετά από μια αλλαγή που έγινε έπειτα από  δίκη μου απουσία εκτός νησιού!
Στην συνάντηση παρευρέθηκα εγώ με τον Κοινοτικο Συμβούλου Μιχάλη Ράπανο, ο Προεδρος της Επιχείρησης και τα υπηρεσιακά στελέχη της Δευακ!
Σε αυτήν την συνάντηση τέθηκαν όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Χωριο μας και αφορούν την Δευακ όπως η εξέλιξη του έργου του αποχετευτικού, τα τεράστια ζητήματα υδροδότησης που αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι του 2021 καθώς και ποιες ενέργειες έχουν προγραμματιστεί για να δοθούν λύσεις και να έχουμε μια ομαλή καλοκαιρινή περίοδο!
Λάβαμε λοιπόν όλες τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε τα ίδια μεγάλα προβλήματα.
Δυστυχώς όμως εδώ και αρκετές ημέρες περιοχές του χωριού μας κατά τις βραδινές ώρες δεν έχουν νερό και πολλές φορές και κατα την διάρκεια της ημέρας!
Πολλοί λοιπόν θα πουν διαβάζοντας αυτά που γράφω: να άλλο ένα κείμενο για να κατηγορήσω και να βγάλω από πάνω μου τις ευθύνες!
Όμως αυτό το κείμενο σκοπό έχει να ενημερώσει το κόσμο που δεν ξέρει και κακώς δεν ξέρει και φέρω την ευθύνη που δεν αναρτώ όλα τα έγγραφα αλλά και συναντήσεις που γίνονται!
Για την κατάσταση του νερού φέρω και εγώ μερίδιο ευθύνης καθώς πιστεύοντας τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση δεν πίεσα ακόμα περισσότερο, όμως πέραν της πίεσης που από την θέση που κατέχω μπορώ να ασκήσω τίποτα αλλο δεν μπορώ να κάνω, η Κοινότητα δεν έχει ούτε τα μέσα αλλά ούτε και το προσωπικό για να λύσει τα σοβαρά ζητήματα της υδροδότησης!
Για όσους λοιπόν κατηγορούν εμένα ότι φταίω γιατί προέρχομαι από παράταξη της αντιπολίτευσης κάτι που θα ακούγεται όλο και πιο έντονα καθώς πλησιάζουμε στις Δημοτικές Εκλογές, η απάντηση μου είναι η εξής:
Όταν γράφω ένα κείμενο, όταν αναρτώ φωτογραφίες με τα προβλήματα του χωριού μου δεν κάνω αντιπολίτευση, είναι κραυγές αγωνίας και μοχλός πίεσης για να  δώσουν σημασία γιατί τα ζητήματα  του ‘Χωριού μας δεν λύθηκαν με 200 φανάρια led φωτιστικών!
3 χρόνια τώρα έργο  μηδέν, τρία χρόνια χαμένα σε ένα συνεχώς απαιτητικό περιβάλλον.
Στο χωριό μας δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό και για όποιον αμφιβάλει θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, μια και αύριο θα λάβει χώρα και ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής, αναλυτικό δελτιο Τύπου με όσα προτάθηκαν και με το τι εχει υλοποιηθεί εν τέλη!Γ. Κοκαλάκης, Πρόεδρος Κοινότητας ΚεφάλουΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Κώστας
Κώστας 01/07 - 14:32
Ουστ
Ο κόσμος ΠΑρακαλά σε όλη την κω να δώσει υποψηφιότητα κΑι άλλος ΓΙα να γλυτώσουν ....,...... Και απ' τους μεν και απο τους δε ανεβάστε καποιον ρε κουράστηκαμε η φέρτε πάλι πίσω τον ακαλημεριστο παρά αυτό το χάλι το τωρινό
ΑνώνυμοςΚεφαλος
ΑνώνυμοςΚεφαλος 01/07 - 11:20
Πρόβλημα ;
Ότι δεν λύνετε κόβετε Γιωργακη !
Κοτης
Κοτης 01/07 - 09:39
ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΟΧΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ!!
κεφαλος
κεφαλος 01/07 - 09:37
μοιαζεις του πρωην
που στη δημοσκοπηση του εκφραση παιρνει 14% ,ενω ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 47%. Ο κοσμος καταλαβε καλα ποιος καταστρεψε το νησι.τωρα που εγκριθηκαν 27 εκατομμυρια για το φραγμα στον μια ποταμο τι εχεις να πεις?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ