Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Κρητικός: Πολιτικές σκοπιμότητες της Πολεοδομίας πίσω από το “σαμποτάζ” στο έργο ηλεκτροφωτισμού στο Επαρχιακό δίκτυο

22/11/2022
209 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την καθυστέρηση της Πολεοδομίας Κω, να εκδώσει την απαραίτητη βεβαίωση οικοδομικής άδειας στο μεγάλο έργο ηλεκτροφωτισμού που εκτελείται στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατήγγειλε μέσω του σταθμού μας, μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη, ο Γιάννης Κρητικός, γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας.

Σημειώνεται ότι με 20.300 μέτρα νέων στηθαίων ασφαλείας εξοπλίζεται το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κω. Περιλαμβάνονται στο μεγάλο έργο ηλεκτροφωτισμού που εκτελείται στο οδικό δίκτυο του νησιού, το οποίο θα παραδοθεί στο πρώτο τρίμηνο του ’23.

Όπως δήλωσε χθες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, καυτηριάζοντας τη στάση της Πολεοδομίας Κω: «Αυτό το έργο, όπως και πολλά άλλα αυτή την περίοδο, πέρασε από την κρίση των ανατιμήσεων και της έλλειψης υλικών που παρουσιάστηκε στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα. Όλα αντιμετωπίστηκαν, εκτός από την Πολεοδομία της Κω, που από τον Σεπτέμβριο δεν εκδίδει την αναγκαία και τυπική, βεβαίωση εξαίρεσης υποχρέωσης έκδοσης οικοδομικής άδειας, για τους ιστούς ηλεκτροφωτισμού, για να φωτιστεί το τμήμα του οδικού δικτύου που έχει ολοκληρωθεί».

Για το θέμα ειδικότερα δήλωσε στον Real Voice 99.5 , ο κ. Γιάννης Κρητικός:

“Με την επιμονή και το πείσμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, είναι σε εξέλιξη έργα κλπ. περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ. Μιλάμε για “οργασμό” έργων.  Εμείς οι σύμβουλοι του και δεν τον προλαβαίνουμε. Με πανδημία, πόλεμο στην Ουκρανία, ανατιμήσεις στην αγορά, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία τυπική διαδικασία και αντί να ψάξουν τον τρόπο οι Κώοι για να διευκολύνουν οι αρμόδιοι παράγοντες την κατάσταση για αυτό το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου, αφήνουμε την κατάσταση, καθυστερώντας μία υπηρεσία τις διαδικασίες. Όταν είσαι Δήμαρχος και γίνονται τόσο μεγάλα έργα στο νησί σου, πρέπει να δίνεις εντολή εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί ο τόπος να πληρώνει τέτοιες μεθοδεύσεις”.

Τέλος, ο κ. Κρητικός άφησε να εννοηθεί ότι πίσω από το θέμα υποκρύπτονται πολιτικές σκοπιμότητες, υπονομεύοντας το έργο, με σαμποτάζ, λέγοντας ότι γνωρίζει την “κομματική σύνθεση” των ανθρώπων που στελεχώνουν την υπηρεσία.


realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ψιτ
Ψιτ 22/11 - 22:45
-
Μαυρο στην παρεα που κατεστρεψε το νησι με το χοτ σποτ.-!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/11 - 21:38
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
οπωσ παντα μιλαει για αλλη ια φορα το γνωστο σε ολουσ μας ψωνιο που ψωφαει για δημοσιότητα και προσωπικη προβολη. αυτο το παραδειγμα προσ αποφυγην κομπλεξισμου καλα κανει και σας δουλευει αφου υπαρχουν ατομα που τον ψηφιζουν. και εισ ανωτερα σε ολους σας ειστε αξιοιτης μοιρας σας οπως παντα. να τον χαιρεστε και αυτον και τους ομοιους του.
Καρδαμιώτης
Καρδαμιώτης 22/11 - 19:56
Γιαννάκη πες αλεύρι
Γιαννάκη ειδικά εσύ που είσαι Καρδαμιώτης θα έπρεπε να ντρέπεσαι για την κατάσταση του δρόμου προς το χωριό και τον ηλεκτροφωτισμό του. 9 Χρόνια ο Ροδίτης Περιφερειάρχης σου δεν έχει κλείσει ούτε μια λακκούβα. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για προεκλογική κατανάλωση για να δικαιολογήσετε την ανυπαρξία του παραμικρού έργου σας στην Κω. Όλα τα λεφτά ο δικός σου τα έστειλε στην Ρόδο. Εδώ το μόνο έργο Χατζημάρκου είναι το πεντάστερο Ηοτ Σποτ.
Αριθμομνήμων
Αριθμομνήμων 22/11 - 19:00
Τριαλαρο
Από την υφυπουργεία Καισερλης θυμάμαι τα κονδύλια για τον ηλεκτροφωτισμό του επαρχιακού! Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα ο φωτισμός εξακολουθεί όλο να απορροφά χρηματοδότηση και πότε να μην γίνεται!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/11 - 17:08
εάν οι υπηρεσίες του Δήμου....
εάν οι υπηρεσίες του Δήμου, κάνουν πολιτικά παιχνίδια, η κύρια ευθύνη είναι στον επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής !!! Η καταγγελία του Περιφερειάρχη θα έπρεπε να προβληματίσει σοβαρά το Δήμαρχο !!!Μάλλον ο Δήμος δεν διοικείται από το Δήμαρχο !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ