Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ: Η Ν.Δ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩ

11/01/2023
42 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού με βάση την οποία η πλήρης αποκατάσταση των μνημείων της Κω που υπέστησαν καταστροφές από το σεισμό του 2017, θα ολοκληρωθεί το έτος 2025, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και Αναπληρωτής Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης εδήλωσε τα εξής :

 « Η Ν.Δ συνεχίζει την προσπάθεια εμπαιγμού του λαού της Κω. Ο σεισμός που προκάλεσε σημαντικές καταστροφές σε σπουδαία μνημεία μας, έγινε το 2017. Πέρασαν τρία χρόνια για να θυμηθεί το αρμόδιο υπουργείο να επισκεφθεί και να δει το βάθος της καταστροφής. Χρειάστηκαν άλλα τρία χρόνια, δηλαδή τώρα το 2023, για να μας πουν ότι έχουν σε εξέλιξη μελέτες και ότι η αποκατάσταση των μνημείων θα έχει ολοκληρωθεί το 2025. Μόλις τώρα δηλαδή, ενώ ουσιαστικώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, η Ν.Δ θυμήθηκε τα καταστραμμένα μνημεία μας.  Ουδείς από την κυβέρνηση ασχολήθηκε σοβαρά και κανένα επιτελικό κράτος δεν μερίμνησε προκειμένου εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες μας όλα αυτά τα χρόνια να έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τους μοναδικούς μας πολιτιστικούς θησαυρούς και το εξαιρετικό ιστορικό μας απόθεμα. 

Η Ν.Δ συνεχίζει τον εμπαιγμό. Ας καταλάβει όμως, ότι ο λαός της Κω μπορεί να είναι ευγενής και ειρηνικός, μπορεί να διαθέτει μεγάλη υπομονή, αλλά δεν είναι κουτός. Είμαι βέβαιος ότι την κατάλληλη στιγμή θα πράξει αυτό που πρέπει».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ