Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Παπαδομαρκάκης: Κάθε χρόνο η Δωδεκάνησος έχει πολλές επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

27/06/2022
68 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αύριο ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Στους 68.394 φέτος ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ και Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες. Οι βάσεις εισαγωγής θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

«Οι Δωδεκανήσιοι μαθητές αποδεικνύουν κάθε χρόνο ότι έχουν ξεχωριστή θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με επιτυχίες στις Σχολές που επιλέγουν», δήλωσε στον Real Voice και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Γιάννη Μηνατσή, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης.

“Θα παραλάβουμε τις βαθμολογίες και οι απόφοιτοι θα έχουν αύριο τη δυνατότητα είτε μέσω του κινητού τους να λάβουν τη βαθμολογία τους, είτε με τον κωδικό τους να μπουν στο υπουργείο Παιδείας διαδικτυακά και να ενημερωθούν. Καμαρώνω γιατί διαχρονικά τα παιδιά μας, από τα Δωδεκάνησα είναι ξεχωριστά με τις επιτυχίες τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πιστεύω στους μαθητές της Δωδεκανήσου γιατί έχουν τη δυνατότητα και το αποδεικνύουν κάθε χρόνο. Εμείς πάντα έχουμε επιτυχίες και εκπλήξεις στο νομό. Όσοι απόφοιτοι δεν καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους,, να γνωρίζουν ότι θα έχουν άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδομαρκάκης.

Νατάσα Παμπρή - realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ