Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Παππάς: Με εναέρια μέσα θα ελέγχονται οι θαλάσσιες περιοχές Ρόδου και Κω

01/11/2023
138 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς με αφορμή την μεγάλη παρουσία μεταναστών στη Ρόδο και τα όσα έγιναν στο λιμάνι της Ακαντιάς, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα βρίσκεται από ένα ελικόπτερο του Λιμενικού σε Ρόδο και Κω προκειμένου να εποπτεύονται καλύτερα οι ελληνικές θάλασσες για να φθάνουν λιγότερες βάρκες από τα απέναντι παράλια στα νησιά μας.

«Ενισχύουμε το Λιμενικό σε Ρόδο και άλλα νησιά με περισσότερα σκάφη και προσωπικό ενώ βρίσκονται στη Ρόδο έξι στελέχη των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού στη Ρόδο για τον εντοπισμό κυκλωμάτων στην διακίνηση μεταναστών» σημείωσε ο υφυπουργός.

«Υπάρχει η εκτίμηση ότι  μετά την επίσκεψη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Καιρίδη στην απέναντι χώρα ότι οι αρμόδιοι από την Τουρκία είναι πιο συνεργάσιμοι. Αυτό το ζούμε τις τελευταίες ημέρες που έχουν σταματήσει αρκετές βάρκες πριν ξεκινήσουν για τα νησιά μας» δήλωσε ο κ. Παππάς εκφράζοντας μια συγκρατημένη αισιοδοξία για περιορισμό του φαινομένου με τι συνεχείς αφίξεις σκαφών από τα απέναντι παράλια με μετανάστες στα νησιά.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ