Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Βουδούρης: Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις προς τους υποψήφιους Δημάρχους

08/09/2023
639 Εμφανίσεις
9 Σχόλια

Τώρα που ολοκληρώθηκαν όλες οι υποψηφιότητες από όλους τους συνδυασμούς   και μπαίνουμε επίσημα στην προεκλογική περίοδο, θα ήθελα να θέσω ερωτήσεις προτάσεις ως ενεργός πολίτης, κάτοικος της Κεφάλου , προκειμένου να ξέρουμε τις προθέσεις και δεσμεύσεις των υποψηφίων δημάρχων (και των συμβούλων τους) ,για το παντελώς εγκαταλελειμμένο χωριό μας όλα τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα από τότε που όλο το νησί έγινε ένας δήμος.

Αφορμή που ξεχείλισε το ποτήρι για το πρώτο ερώτημα αποτέλεσε ένα τροχαίο χθες το απόγευμα στις 4 και 10 στον παραλιακό δρόμο Κέφαλου, στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Ένα προπορευόμενο όχημα έφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, έκανε στροφή στον αέρα και προσγειώθηκε στον μαντρότοιχο πάνω σε 3 τουρίστες. Μετά το ατύχημα αμέσως βγήκα από το όχημα μου και με την βοήθεια 8-10 συγχωριανών μετακινήσαμε λίγο το ΙΧ προκειμένου να απεγκλωβίσουμε  τους τουρίστες. Έπειτα προσπάθησα να επικοινωνήσω άμεσα με την αγροτική ιατρό Κεφάλου προκειμένου να συνδράμει στην παροχή των αναγκαίων πρώτων βοηθειών. Mε έκπληξη - αγανάκτηση - αποτροπιασμό και πολλά αλλά ομοειδή συναισθήματα, πληροφορήθηκα από την αγροτική ιατρό Κεφάλου ότι είναι απούσα από το ιατρείο διότι είχε 24ωρη υπηρεσία στο γενικό νοσοκομείο Κω!!!!! Τα ίδια συναισθήματα ένιωσαν και οι 40 περίπου Κεφαλιανοί που συγκεντρωθήκαν στον τόπο και βοηθούσαν ο καθένας όπως μπορούσε. Είναι εγκληματικά ανεύθυνο και επικίνδυνο κατά την γνώμη μου να αφήνεται ένας τουριστικός προορισμός όπως η Κέφαλος,  η οποία αριθμεί περισσότερους από 6000 κατοίκους αυτήν την περίοδο, XΩPIΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓIATPOΤΟΥ, γιατί αυτή εκτελεί 24ωρη υπηρεσία στο νοσοκομείο Κω!!! Ως πολίτης και κάτοικος της Κεφάλου καταγγέλλω επίσηματο γεγονός και αιτούμαι την κίνηση κάθε είδους δίωξης για την αναζήτηση και απόδοση τυχών ευθυνών για παράβαση καθήκοντος, διότι τίθεται η υγεία όλων μας σε κίνδυνο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει!!!

Την ίδια στιγμή ο ξεναγός του πρακτορείου Jet2 στην Κέφαλο και όλοι οι τουρίστες που ήταν παρών ή είχαν τραυματιστεί ελαφρά, μας ρωτούσαν πότε θα έρθει ο γιατρός!!! Είμασταν τυχεροί σε δύο φάσεις και δεν γίναμε διεθνώς ρεζίλι : 1ον) Επειδή ήρθε ξανά το τεράστιο γιοτ με την βασιλική οικογένεια, τηλεφωνώντας στο Εκαβ μου είπαν ότι ένα ασθενοφόρο ήταν στο λιμάνι σε επιφυλακή για τον Σαουδάραβα βασιλιά και την οικογένειά του (να τους έχει καλά ο Μωάμεθ), και θε ερχόταν σε 3 λεπτά, όπως και έγινε! 2ον) Ένας πελάτης Γερμανός ενός ξενοδοχείου της Κεφάλου ήταν γιατρός και βρέθηκε μπροστά στο συμβάν . Ο συγκεκριμένος βοήθησε αμέσως πριν ακόμα την έλευση του ασθενοφόρου αλλά  και  κατά την διάρκεια που ήρθε (με οδηγό και μια συνοδηγό νοσοκόμα), και μέχρι και την οριστική μεταφορά του ασθενούς στην Κω. 

Το ασθενοφόρο έφυγε για το νοσοκομείο, και τους 3 άλλους ελαφρά τραυματίες παρέλαβε ο συγχωριανός μας και πρόεδρος, και τους μετέφερε στην Αντιμάχεια!

Ευτυχώς από ότι πληροφορήθηκα το σύνολο των 3 ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, είναι εκτός κινδύνου. Μετά από τα παραπάνω σας μεταφέρω τα ρητορικά ερωτήματα προτάσεις και αναμένω όπως και πολύ συγχωριανοί μου την τοποθέτηση – δέσμευση των υποψηφίων δημάρχων.


1η ερώτηση: επειδή είχα κάνει για θέματα υγείας άλλες 3 αναφορές σε διάστημα 7 μηνών σε τοπικά μέσα ενημέρωσης  και ανέφερα πως δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, μετά και το τελευταίο συμβάν αλλά και άλλα πολλά που προηγήθηκαν ακόμα και με παιδάκι 2 ετών (στην διάθεση σας η δήλωση του πατέρα του που το μετέφερε σε σοβαρή κατάσταση μόνος του στην Κω) περιμένουμε να κλάψουμε νεκρό τουρίστα ή συγχωριανό μας για να συγκινηθούν κάποιοι και να πράξουν τα ελάχιστα αυτονόητα?

2η) Το ασθενοφόρο θα έρχεται στην Κέφαλο μόνο αν μας επισκέπτονται βασιλιάδες? Για μας τους κοινούς θνητούς υπάρχει κάποια πρόβλεψη?? Μπορεί να δεσμευτεί κάποιος από τους υποψήφιους δημάρχους  για 24ωρη παρουσία ιδιωτικού ασθενοφόρου ή του Εκαβ?  

Μπορεί η επόμενη δημοτική αρχή όποια και να είναι, να νοικιάσει σπίτια για 2 γιατρούς και να τους τα παραχωρεί ως επιπλέον κίνητρο για να μένουν Κέφαλο? Μπορεί με άλλα λόγια η επόμενη δημοτική αρχή όποια και να είναι να κάνει αυτό που έκαναν επί σειρά ετών όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές του πρώην Δήμου Ηρακλειδών; Το 2006 είχαμε 2 γιατρούς , 1 νοσοκόμα, 2 οδηγούς ασθενοφόρου επί 24 ώρες! Το γνωρίζουν και το παραδέχονται όλοι οι κάτοικοι του χωριού.( μην απαντήσεικανείς για άλλες λύσεις , επίδομα ενοικίου διότι καθυστερεί 14 μήνες!, αλλά ούτε για προβλήματα και αλλαγές νόμων) Η μέθοδος ενοικίασης σπιτιών από τον δήμο, γινόταν από πάντα και είχε αποτέλεσμα . Πάντα υπήρχαν δυσκολίες  όμως εμείς οι τότε δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις του Δήμου Ηρακλειδών είχαμε απόλυτη σύμπνοια σε σχεδόν όλα τα σοβαρά και αναπτυξιακά θέματα. Χωρίς φανφάρες και ανούσιες κοκορομαχίες! Όποιος δεν μπορεί να δώσει λύσεις σε τελική ανάλυση , είτε είναι στο νοσοκομείο,  είτε στον δήμο ας παραιτείται αφού ενημερώσει πρώτα τον κόσμο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ξανά τονίσω την σημασία της σύμπνοιας όλων των παρατάξεων για σοβαρά θέματα μιας και οι κοκορομαχίες ποτέ δεν φέρνουν αποτέλεσμα.

3) Θα μπορούσε να δεσμευτεί ο επόμενος δήμαρχος , για την δημιουργία πεζοδρομίου στον κεντρικόδρόμο του κάμπου με ταυτόχρονη μονοδρόμηση του? ( πχ άνοδος από τον κεντρικό και κάθοδος από τον παράλληλο δρόμο που περνάει μπροστά από το ξενοδοχείο του κ. Φουρτούνη, Πέρου κτλ.) . Είναι καθαρά θέμα τύχης που δεν έχει γίνει και άλλο δυστύχημα (είχαμε νεκρούς τα προηγούμενα χρόνια στον δρόμο του κάμπου κτλ), λόγωαπουσίας πεζοδρομίου, η έλλειψης μονοδρόμησης....

Θα μπορούσε να δεσμευτεί ο επόμενος δήμαρχος για δημιουργία - ολοκλήρωση του παραλιακού δρόμου από cornerμέχρι ξενοδοχείο Ιωνικός ? Έργο που είχε ξεκινήσει και αυτό επί Δήμου Ηρακλειδών με τον φωτισμό και τα γεφύρια ;


4) Πόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθεί ο επόμενος δήμαρχος με τα ταξί ακόμα και επιδοτώντας τα για να υπάρχει μόνιμη πιάτσα στην Κέφαλο (το μοναδικό χωριό που δεν έχει) και να μην περιμένουμε κάποιο ταξί  από το αεροδρόμιο ή το robinsonόταν το χρειαζόμαστε?

5) Πόσο δύσκολο είναι να μπουν στην καθημερινή εξυπηρέτηση και σύνδεση τόσο της παραλίας , όσο και της παραλίας με το χωριό, τα τρενάκια του δήμου που παραμένουν αδρανοποιημένα στο εργοτάξιο ή ακόμα και να γίνει συνεννόηση με ιδιώτες αν είναι ανάγκη ώστε να δοθεί επιτέλους εσωτερική διασύνδεση στο χωριό μεταξύ κάμπου -  παραλίας;

6) Πόσο δύσκολο είναι να αναλάβει ο δήμος μέσω της αναπτυξιακής εταιρείας (η οποία συστάθηκε με σωστές ιδέες αλλά δεν αξιοποιήθηκε καθόλου μέχρι σήμερα) να εκμεταλλευτεί για 10 έτη τα δωμάτια των συμπατριωτών μας που παραχωρούνται σωρηδόν  για διαμονή προσωπικού με αποτέλεσμα μαθηματικά σε 2 χρόνια να γίνουμε εργατοχώρι ; Να προβεί στην ανακαίνιση τους  και να δίνει μεγαλύτερο μίσθωμα στους ιδιοκτήτες; Τα οφέλη πολλαπλά όπως κατανοείτε : περισσότεροι τουρίστες με τα επακόλουθα οφέλη για όλη την τοπική κοινωνία, περισσότερα χρήματα αλλά και αναβαθμισμένα δωμάτια για τους ιδιοκτήτες με καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες, έσοδα για τον δήμο μέσω της εταιρείας αλλά και μέσω των αυξημένων εσόδων των επιχειρήσεων του χωριού , (έχω έτοιμη πρόταση για όποιον ενδιαφέρεται...)

7) Πόσο δύσκολο είναι να οριστεί χωρικός αντιδήμαρχος με έδρα την Κέφαλο, το πιο απομακρυσμένο χωριό, και να παρακολουθεί τα αναγκαία έργα και της ανάγκες της καθημερινότητας μας και των χωριών του τριγώνου?

8) Αλήθεια πόσο δύσκολό είναι να πλυθούν οι κάδοι οι οποίοι μυρίζουν άσχημα από απόσταση? Παλαιότερα τους πλέναμε τουλάχιστον μια φορά την σαιζόν..

9)Πόσο δύσκολο είναι να ανάβουν οι λάμπες σε όλα τα στενά στον κάμπο και στο ηλεκτρικό δίκτυο κεφάλου, στο οποίο υπάρχουν πολλά μικρά διαμερίσματα που οι ιδιοκτήτες τους παλεύουν μόνοι τους να ικανοποιήσουν τους λίγους εναπομείναντες πελάτες τους;


10) Πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώσει το πεζοδρόμιο στο καμάρι το οποίο έχει την μορφή που του δώσαμε εμείς επί δημαρχίας Bαρκά πριν από 20 περίπου χρόνια; Να αλλαχτούν τα σαπισμένα – σκουριασμένα κάγκελα που είχαμε βάλει εμείς από τότε;;;; Να μπουν λάμπες σε όλο τον δρόμο και στα κάθετα στενάκια που υπάρχουν μικρές μονάδες δωματίων στο Kαμάρι;

11) Πόσο δύσκολό είναι να βουλώσουν οι λακκούβες σε όλα τα στενά ώστε να μην πέφτουν οι τουρίστες καθημερινά μέσα; (μιας και δεν υπάρχει ούτε φωτισμός).

12) Πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η εφαρμογή μελέτης επέκτασης του λιμανιού με συγχρηματοδότηση από την Περιφέρεια;

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω μια προσωπική μου άποψη, πως είναι αδιανόητο κανείς δήμαρχος να μην έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο έως σήμερα έναν περιφερειάρχη που η περιφέρεια της οποίας ηγείται έχει τον υψηλότερο ρυθμό απορρόφησης χρημάτων στην Ελλάδα και που τα έργα του στην Κω θα μπορούσε να είναι πολλαπλάσια αν υπήρχε αγαστή συνεργασία με τον εκάστοτε δήμαρχο .

13) Πόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί λίγο και να ξαναμπεί σε λειτουργία το ιστορικό μονοπάτι του Βαγιανου που συνέδεε το χωριό με την παραλία ; Θα μπορούσε να γίνει κάτι απίστευτα γραφικό καθώς ακόμα και τουριστική ατραξιόν με μεταφορά τουριστών με γαϊδουράκια τα οποία θα μπορούσε να τα εκμεταλλεύονται 3 με 4 οικογένειες που έχουν τα συμπαθεί τετράποδα. 

14) Πόσο δύσκολο θα ήταν να είμαστε για μια φορά στην ιστορία σαν χωριά και σαν νησί έτοιμοι την 1 Απρίλιου (σαν ψέμα) ή και νωρίτερα, ώστε να υποδεχθούμε τους τουρίστες, αλλά και να κάνουμε την ζωή όλων των συνδημοτών πιο εύκολη;


ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΓΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ Ή ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ  ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 9
Ζερβός Γιώργος
Ζερβός Γιώργος 10/09 - 23:20
Ανωνυμία = χυδαιότητα
Το ότι εδώ μέσα όλοι κάθεστε και σχολιάζετε ανώνυμα δείχνει τοπιών σας. Είστε χυδαίοι και πάνω απ’ όλα παιδιά είστε άνανδρη,δεν είναι δυνατόν να κατακεραυνώνεται έναν άνθρωπο ανώνυμα Και άνανδρα, μέσα σας μπορεί να πιστεύετε ότι κάνετε καλό,μόνο κακό κάνετε με το να μην βάζετε το όνομά σας να μην δείχνετε ποιοι πραγματικά είστε, λασπολόγοι είστε γιατί μάλλον είστε δοσίλογοι κάποιου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/09 - 18:10
Πολύ σωστά
Πολύ σωστά τα λέει ο Κ.Βουδουρης ! Είμαστε όλοι υπεύθυνοι γιαυτό που βλέπουμε να εκτυλίσσεται στο νησί μας τα τελευταία χρόνια. Η πλήρης απραξία. Είμαι ένας από αυτούς που πίστεψαν την προηγούμενη περίοδο, δεν ξαναπιστευω τίποτα η απραξία πρέπει να τιμωρείται, έχουμε μια ευκαιρία για να την τιμωρήσουμε κάθε 4 και τώρα πλέον 5 χρόνια. Η απραξία και το τα έχουμε καλά με όλους και γιαυτό δεν κάνουμε τίποτα τελείωσε. 8 Οκτωβρίου έρχεται απάντηση στον πλήρη μαρασμό της Κω.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/09 - 08:22
Λάθος πόρτα χτυπάς
Κύριε Βουδούρη είσαι και εσύ υπεύθυνος για αυτά που γράφεις. Το ΕΚΑΒ ξέρεις καλά ότι είναι ευθύνη της κυβέρνησης που ψήφισες και στηρίζεις. Για αυτό κάτσε ψηλά κι αγνάντευε και άσε τις θεωρίες. Μην μας περνάς για χαζούς. Για την πάρτη σας καταστρέφεται τον τόπο. ΝΔ τες έχετε και θράσος να μιλάτε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/09 - 07:40
Κεφαλιανος
Εσυ δεν ησουν που ετρεχες να βρεις υποψηφιους του κυριτση? Τωρα τι μας λες.. δεν εχεις μπεσα. Μονο τα προσωπικα σου συμφεροντα σε ενδιαφερουν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/09 - 21:01
Ρεαλιστικής
Φίλε μού! Διώξτε όλους τους πολιτικός απο το χωριό! Και πάρτε την τύχη στα χέρια σας! Διαφορετικά! Πρόοδος και προκοπή! Τίποτα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/09 - 16:44
15)
Σύμφωνο απόλυτα με όσα λες γτ τα ξανά είπες αλλά δεν τα κέρδισες και αλλάξες παράταξη για να μαθαίνουν μπας και πάρεις αυτό που θες με τα δικά σου θέλω γι'αυτό μην κουνάτε δάχτυλο γτ όλοι η παράταξη το κυρίου Κυρίτση την διαλέξατε εσείς για το χωριό εάν λοιπόν θέλατε το καλό χωρίς ρουσφέτια δεν εμπλακοσουν σε αυτό από την πίσω πλευρά για να περάσει αυτό που θες γτ κάπως έτσι δεν θα πάμε πότε μπροστά δύο και δεν τα έβρισκαν σκέψου όλους τους από πίσω τώρα.......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/09 - 15:40
Αν
Αν φύγει ο Κυρίτσης από την πολιτική θα έρθει η σύμπνοια που επικαλείσαι και θα δει και η Κέφαλος προκοπή!!!Επίσης καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι με την πολιτική!!Τώρα μόνο τυχαία δεν είναι τα ερωτήματα!!!!
Σοβαρά τώρα
Σοβαρά τώρα 08/09 - 14:59
Προώθηση Κυρίτση
Δλδ τώρα θες να μας πεις ότι δεν πρωοθης τον κύριο Κυρίτση για τα δικά σου συμφέροντα που όλοι ξέρουμε για να μην επεκτείνουμε το θέμα ώταν έχεις δύο και δεν βρίσκουν άκρη για το καλό όλου του τόπου και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το εγώ τους και οι μίζα γτ δεν υπογράφει η αντιπολίτευση ποτέ μα ποτέ σε ένα όχι σε πολλά έργα τα οποία είναι για το καλό όλον μας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ποιος θα το κάνει.....δεν θα φτιάξει ποτέ αυτός ο τόπος καλησπέρα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/09 - 14:40
το νησί πάει στον αυτόματο από την TUI ...
Γιώργο, όπως καταλαβαίνεις το νησί πάει στον αυτόματο από την TUI. Όλη η Κως είναι μία βιτρίνα από τη ΔΕΗ μέχρι τη Μαρίνα... Το υπόλοιπο νησί είναι σε πλήρης εγκατάλειψη ... Το μόνο που χαρακτηρίζει την Κω είναι το δίκτυο των ποδηλατοδρόμων που τις έδωσαν μία ταυτότητα (το νησί του ποδηλάτου). Και αυτοί θέλουν γενναία επέκταση ...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ