Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Χατζημάρκος: Η Κως, επιστροφή στους ρυθμούς της – Είμαστε όλοι δίπλα, για να δουλέψουμε για την πλήρη αποκατάσταση

02/07/2024
571 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

«Η Κως, επιστροφή στους ρυθμούς της», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ευχαριστώντας το Πυροσβεστικό Σώμα, τους οργανωμένους εθελοντές και τους απλούς πολίτες του νησιού. για τη μάχη που έδωσαν στο πύρινο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς.

Ο κ. Χατζημάρκος τονίζοντας ότι το σημαντικότερο είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, τονίζει ότι “είμαστε όλοι δίπλα στην Κω, για να δουλέψουμε για την πλήρη αποκατάσταση”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου: «Ξεκίνησε η επιστροφή των επισκεπτών, που μετακινήθηκαν χθες, στα ξενοδοχεία τους. Η μάχη που έδωσαν τη νύκτα, το Πυροσβεστικό Σώμα, ο κρατικός μηχανισμός, οι οργανωμένοι εθελοντές και οι απλοί πολίτες, απέδωσε στον σημαντικότερο στόχο, την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Παραμένουν όλοι σε επιφυλακή, κάνοντας ταυτόχρονα το καλύτερο δυνατόν για τους επισκέπτες του νησιού που χρειάστηκε, για την ασφάλεια τους, να μετακινηθούν.

Και η επόμενη ημέρα κάθε πρόκλησης έχει πολλή δουλειά και είμαστε όλοι δίπλα στην Κω για να δουλέψουμε για την πλήρη αποκατάσταση».

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 19:51
Μπράβο
Μπράβο στους κατοίκους του νησιού που τα λένε εδώ, όπως πρέπει! Αλλά δεν τα διαβάζει αυτά ο δήμαρχος. Χρειάζεται να πιέσετε με άλλο τρόπο για να δείτε αλλαγή στο νησί.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 19:01
john
πριν μερικες μερες παραδεχόσουν οτι η κως δεν εχει ΧΥΤΑ και οτι ειναι μια απλη χωματερη με οτι αυτο συναπαγεται για τη Δημοσια υγεια! Τωρα πες μας οτι εχεις στεναχωρηθει κιολας για το ανυπαρκτο εργο της περιφερειας. Αυτο ηταν ενα χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου... και θα σου πω οτι αργησε κιολας να συμβει...
Άμεση αποκατάσταση;;
Άμεση αποκατάσταση;; 02/07 - 16:11
Χατζημαρκε
Δεν έχεις αποκαταστήσει ούτε λακούβα ή έστω ένα δολοφονικό μπάλωμα και θα αποκαταστήσεις τα καμένα;;;; μόνο λάθρο μας στέλνεις , βάλτους να αποκαταστήσουν ή να μας αντικαταστήσουν.
Σταμάτης
Σταμάτης 02/07 - 15:13
Κ.Χατζημαρκο
Η πρόληψή είναι το παν κ όχι το κυνήγι με τις φλόγες...αλλά επιλέγετε την αδιαφορία κ τις μεγάλες συμβάσεις με άχρηστους εργολάβους...
Κικιρικου
Κικιρικου 02/07 - 12:01
Παχιά λόγια
Κάνατε 10 χρόνια να κλείσετε μια λακκούβα και θα κάνετε και πλήρη αποκατάσταση, ας γελάσουμε

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ