Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Χατζημάρκος: Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα η Κως θα βγει νικήτρια και από αυτήν τη μεγάλη πρόκληση

02/07/2024
591 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Σε δήλωσή του πριν από λίγη ώρα για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Κω, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρει:

Η Κως δοκιμάζεται. Ο κρατικός μηχανισμός στο σύνολο του και με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών, δίνει την μάχη της κατάσβεσης. Ταυτόχρονα, μεταφέρονται οι επισκέπτες σε ασφαλείς χώρους.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι σε άμεση επικοινωνία τόσο κεντρικά όσο και τοπικά, με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, συνδράμοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και του Δήμου Κω που έχει το πρόσταγμα της Πολιτικής Προστασίας.
Κύριο μέλημα, η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Είναι αυτό που μετράει πάνω απ´ όλα αυτές τις δύσκολες ώρες.
Με ψυχραιμία, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα η Κως θα βγει νικήτρια και από αυτήν την μεγάλη πρόκληση. Είμαστε όλοι δίπλα της!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμοςα
Ανώνυμοςα 03/07 - 20:18
Ο Κωτης
Η περιφέρεια έχει υποχρέωση να καθαρίζει τα πρανή του δρόμου .Χατζημαρκο 4 χρόνια έχουν να καθαριστούν από εκεί ξεκίνησε η φωτιά τα πρανή είναι τα χαντακια που υπάρχουν αριστερά και δεξιά του δρόμου..αισχος η Κως σου έδωσε 70 /100 Εσύ τι είδες.ο φωτισμός στον επαρχιακό λειτουργεί τμηματικά γιατί;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 07:55
Και πιο γελιοι αυτοί που σε ψήφισαν! Δεν έβαλες μυαλό από το κάψιμο της Ρόδου! Που είναι οι γιατροί, το Νοσοκομείο, τα είδη πρώτης ανάγκης τα κλινοσκεπάσματα! Τι έχεις οργανώσει εσύ και ο Δήμαρχος της καρδιάς σου! Τίποτα! Ότι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας!
BATMAN
BATMAN 02/07 - 07:43
Kos
Άσε την μικρό πολιτική περιφερειαρχα αυτή τν ώρα άσε τ ψεύτικα λόγια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 06:48
Κούλη ψηφισατε
Υπευθυνότητα;;;Από ποιον;;;ψυχραιμία;;;από ποιον;;;από σένα;;Εσύ δεν εκλαιγες μετά την λαίλαπα της Ρόδου;;Είστε ανίκανοι με συνοπτικές διαδικασίες όλοι σπίτια σας.Εχει καεί όλη η χώρα κι εσείς μόνο με το 112 ασχολείστε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 01:33
Εγκληματίες
Έχουν αποτελειώσει τους Ελληνες Και οι Ελληνες ακομα τους ανέχονται !
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/07 - 01:33
.
Αμα κρινουμε απο την δικη σου ψυχρεμια περσι στην ροδο....χεσε4α!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ