Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γεμάτο γεύσεις, χρώματα, πρόσωπα και γωνιές της Κω το βίντεο της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

20/05/2024
486 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τις προηγούμενες ημέρες η γνωστή σεφ από την Πάρο Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επισκέφτηκε την Κω όπως ανέδειξε το Βήμα της Κω. Κατέγραψε συνταγές και στιγμές από τον γαστρονομικό πλούτο της νησιού. 

Η αγαπημένη πρέσβειρα γαστρονομίας Νοτίου Αιγαίου δημοσίευσε το βίντεο στα πλαίσια προδημοσίευσης του περιοδικού "Ελληνική Κουζίνα" της εφημερίδας Το Βήμα. Θα δείτε μερικά στιγμιότυπα από πιάτα που δοκίμασε, χώρους που επισκέφτηκε και χαμογελαστά πρόσωπα που συνάντησε.

Η ίδια στην λεζάντα του βίντεο γράφει:

« Tο ταξίδι στην Eλληνική Kουζίνα συνεχίζεται. Ανοιχτές πόρτες, ανοιχτές αγκαλιές, ανοιχτές ψυχές, ανοιχτές κατσαρόλες. Kως σε ευχαριστούμε για όλα και αυτό είναι μόνο η αρχή. 

Μαίρη, Μιχάλη, Βίκυ, Ντίνα, Φιλήμονα, Χρυσή, Σούλα, Νίκο, Γιώργο, Περιφέρεια Νοτίυο Αιγαίου και όλο το επιτελείο σε κάθε στάση μας. Το ευχαριστώ είναι λίγο για τη βοήθεια και τη φιλοξενία στην αγαπημένη Κω. Έρχονται πολλά και όμορφα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μείνετε συντονισμένοι!

Θα δείτε μερικά στιγμιότυπα από όσα θα διαβάσετε σύντομα στο ειδικό ένθετο «Ελληνική Κουζίνα».

Να σημειωθεί ότι η αγαπημένη Αργυρώ μετά την Κω σάλπαρε για Πάτμο όπως είχαμε πρώτοι γράψει στο ρεπορτάζ μας. Εκεί συνάντησε μεταξύ άλλων την αγαπητή Μαρουσώ Παραδείση - Μαυρόγαλου από το ξενοδοχείο Γρίκος και έφτιαξαν μαζί πατινιώτικες μαρμελάδες και πρωινό. Επίσης η νησιώτισσα Αργυρώ μοιράστηκε με το κοινό της τις διάσημες λέρικες τυρόπιτες από την φίλη της Νίκη Καραπαθάκη στο «Παραδοσιακό» στη Λέρο.

Σάντυ Λαδικού

Δείτε το βίντεο από την Κω:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ