Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γέμισε σκουπίδια και χαρταετούς το Ψαλίδι (και όχι μόνο) από την Καθαρά Δευτέρα

20/03/2024
461 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Μία δυσάρεστη εικόνα, αντικρίσαμε σε πολλές περιοχές του Νησιού, όπου δυστυχώς, αρκετοί συμπολίτες μας, την Καθαρά Δευτέρα, που επισκέφτηκαν την εξοχή και τις παραλίες, τόσο για να πετάξουν τους χαρταετούς, όσο και να απολαύσουν την φύση, άφησαν πίσω τους, σκουπίδια αλλά και παρατημένους τους αετούς.

Χαρακτηριστικές, είναι οι παρακάτω φωτό από το Ψαλίδι

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/03 - 20:03
Kαθετος.
,Οοοοποοοο τού Ιπποκράτους χώρα.!!!Τι Essel θρεφεις τώρα!?!! Πετάνε τα νέα σκουπίδια! Απάνω στα παλαιά!!! Πανέξυπνοι εεεεεε!!!Όλα τόσο απλά τα λύνουν!!!
Kingdom
Kingdom 21/03 - 08:26
Συγχαρητήρια
Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή η κατάσταση,όταν όλα ξεκινούν από το σπίτι του καθενός μας,όταν βλέπει το παιδί τον πατέρα η δεν ξέρω ποιον άλλον να πετάει το ποτήρι του καφέ,το άδειο πακέτο απ' τα τσιγάρα κτλ κτλ απ' το παράθυρο του αυτοκινήτου.....τι περιμένεις να δεις στις επόμενες γενιές που έχουν αυτά τα πρότυπα;;;;Όσο για το ποιος θα τα μαζέψει......οι εθελοντές μας μια ομάδα από ξένες χώρες να μας ξεβρωμισουν και πάλι!!!!! Ντροπή
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/03 - 18:48
To Deborah
This should be expected from the inhabitants of this country, sharing their ''fabulus'' greek mentality. If you have some dignity as a person you should evacuate this place ASAP.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/03 - 18:44
Χαχαχα
Γελάει ο πολιτισμένος κόσμος με τους τριτοκοσμικούς κατοίκους αυτής της «χώρας». Τι περιμένατε; Να δείξουν ενσυναίσθηση για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο; Το μόνο λογικό το σκουπιδαριό και η καλοπέρασή τους.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/03 - 18:28
Παράδειγμα στά παιδιά σας
Ετσι μπράβο.Πάντα τέτοια.Όι γαδάροι θέλουν και από έναν Δημοτικό υπάλληλο ξωπίσω τους να τούς τα μαζέυει.
Deborah
Deborah 20/03 - 12:12
Miss
Garbage is everywhere on the Island. Every morning I walk over Tigaki Beach with a garbagebag and every morning the bag is full. Every morning. So sad to see nobody is caring about their enviroment. I feel blessed to live on this Island but people must care more.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/03 - 10:30
Χαίρω πολύ
Αυτοί είναι οι Κώοι τώρα θα τους μάθετε; Όλο το χρόνο έτσι είναι όχι μόνο την Καθαρά Δευτέρα.
Κάποιος
Κάποιος 20/03 - 10:09
.
Μπράβο μας!Και του χρόνου να είμαστε καλά να τα κάνουμε χειρότερα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ