Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 1 σχόλια
Ανώνυμος
KAΛΟΡΙΖΙΚΟΣ..... 04/12 - 17:46
×

Γεννήθηκε ο μικρότερος κάτοικος της ακριτικής Ψερίμου!

03/12/2023
496 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ευτυχισμένες στιγμές και από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους, για το Γιώργο Τρικοίλη και τη Μαρία Καλόμοιρου που απέκτησαν ένα χαριτωμένο αγοράκι που θα είναι και ο μικρότερος κάτοικος της Ψερίμου.

Μάλιστα αποκτά ιδιαίτερη σημασία ότι ο Γιώργος και η Μαρία προσπαθούσαν επί 9 χρόνια με επιμονή και υπομονή να αποκτήσουν παιδί και τα κατάφεραν με την σημαντική βοήθεια και με την υποστήριξη δωρεάν εξωσωματικής και παρακολούθησης κύησης από τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών μαζί με την HOPEgenesis και την “Σύμπλευση”, σε συνεργασία με τον Δρ. Γεώργιο Πατρίκιο.

Το μικρό χαριτωμένο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Μαρία την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στο Μαιευτήριο ΡΕΑ στην Αθήνα. Και το όνομα αυτού ΕΦΡΑΙΜ ,όπως είπε στο kalymnos-news.gr ο τρισευτυχισμένος πατέρας του Γιώργος.

Ήδη το ευτυχισμένο ζευγάρι με το νεογέννητο που χαίρει υγείας βγήκαν από την Κλινική και επέστρεψαν στην Κάλυμνο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να επιστρέψουν στην Ψέριμο όπου διαμένουν μόνιμα και διατηρούν την παραδοσιακή ταβέρνα “ΜΑΝΩΛΑΣ” και ο μικρός ΕΦΡΑΙΜ θα είναι ο μικρότερος κάτοικος του ακριτικού νησιού.

Ο Γιώργος και η Μαρία ευχαριστούν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους, τον Δρ. Γεώργιο Πατρίκιο, τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών μαζί με την HOPEgenesis και την “Σύμπλευση”,

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του εύχονται στο Γιώργο και τη Μαρία να τους ζήσει το νεογέννητος και να το χαίρονται.

Στη φωτογραφία ο Δρ. Γεώργιος Πατρίκιος, με την Μαρία τη μητέρα να κρατά στα χέρια της τον μικρό ΕΦΡΑΙΜ και τον πατέρα Γιώργο (δεξιά)


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ