Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Για βιασμό τουρίστριας από τη Φιλανδία κατηγορείται 22χρονος από την Κω

15/06/2022
220 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Για βιασμό κατηγορείται 22χρονος έλληνας που συνελήφθη στην Κω μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 22χρονη αλλοδαπή από τη Φιλανδία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» αλλά και όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Τμήμα Ασφαλείας Κω, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου 11 Ιουνίου,  όταν εμφανίστηκε στην αστυνομία η 22χρονη αλλοδαπή και προέβη σε καταγγελία,  κατά του 22χρονου έλληνα, για βιασμό.

Μάλιστα,  οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή Φιλανδή είχε μεταβεί στο σπίτι του 22χρονου έλληνα,  όπου κοιμήθηκαν μαζί και στη συνέχεια, όταν ξύπνησε έκανε την καταγγελία. Οι αστυνομικοί εξετάζουν λεπτομερώς την υπόθεση, ενώ ο 22χρονος έλληνας από την πλευρά του δηλώνει αθώος των όσων του καταλογίζονται.
Πάντως,  σε βάρος του 22χρονου που συνελήφθη στις 11 Ιουνίου 2022 το μεσημέρι στην Κω, κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 15/06 - 13:43
Κοινωνια
Λοιπόν εγώ για να πάρω την ταξιδιωτική ασφάλεια που είναι αρκετή φιλαράκι θαρθω να κοιμηθώ μαζί σου με τη θέληση μου θα κάνουμε τρελιτσες αλλά την άλλη μέρα θα σε καταγγείλω για βιασμό να κάνεις διακοπές στη μπορτζου. Καλά παλιό το κόλπο τώρα το θυμήθηκαν ξανά οι τουρίστριες της συμφοράς.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ