Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γιατρούς ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο νεαρός Αντώνης Ζουμπάς στην Αντιμάχεια (με το πλακάτ για selfie) - Τι του απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης

03/06/2022
247 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ολόκληρη την πρωθυπουργική πομπή αυτοκινήτων σταμάτησε και ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει όπισθεν στο αεροδρόμιο προκειμένου να βγάλει την πολυπόθητη φωτογραφία μαζί του, κατάφερε ο νεαρός Αντώνης που εργάζεται στο αεροδρόμιο της Κω.  

Ο 21χρονός Αντώνης που έγινε viral εξαιτίας της θερμής υποδοχής που επεφύλασσε στον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο της Κω μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο για το απίστευτο σκηνικό που έζησε. 

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες με τον Αντώνη ο οποίος κρατούσε ένα πλακάτ όπου είχε γράψει ” Πρόεδρε θέλω selfie , Antonis”. 

« Σκεφτήκαμε με τους συναδέλφους να γράψουμε ένα μήνυμα και να ζητήσουμε μία φωτογραφία από την πρωθυπουργό. Τελικά όταν είδα να έρχονται αυτοκίνητα και αστυνομικοί, έγραψα μόνος μου στο χαρτόνι ότι θέλω selfie. Βγήκα στο δρόμο του αεροδρομίου με το πλακάτ και έβλεπα την πρωθυπουργική πομπή να περνά. Ξαφνικά όμως τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, βγήκε ο κ. Μητσοτάκης από το ένα αμάξι και ήρθε πάνω μου. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα». 

Ο Αντώνης Ζουμπάς εξήγησε ότι τον ξάφνιασε ο κ. Μητσοτάκης διότι η πομπή τον είχε ήδη προσπεράσει. Ξαφνικά όμως αφού είδαν τον 21χρονο με το χαριτωμένο μήνυμα στο χαρτόνι που κρατούσε, τα αυτοκίνητα σταμάτησαν και ο πρωθυπουργός βγήκε για να φωτογραφηθεί με το νεαρό. 

« Ήταν κάτι απρόσμενο, που ειλικρινά δεν το περίμενα. Ήρθε ο πρωθυπουργός και αφού με χαιρέτησε ανταλλάξαμε πολύ λίγες κουβέντες.» 

Όσο για το τι ζήτησε ο Αντώνης, είναι πολύ συγκινητικό, καθώς μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που είχε στην κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζήτησε να έρθουν στο νησί μας γιατροί.  

 «Του ανέφερα ότι είναι καλά τα όσα θέλει να κάνει για την Κω, αλλά αυτή την στιγμή έχουμε πιο πολύ ανάγκη να έρθουν γιατροί. Χάσαμε πολύ κόσμο διότι δεν υπήρχαν γιατροί και του εξήγησα ότι δεν μπορούμε συνεχώς να πηγαίνουμε στη Ρόδο για να γιατρευτούμε». 

Σύμφωνα με τον νεαρό, ο κ. Μητσοτάκης τον άκουσε με προσοχή, του απάντησε με νόημα ότι ικανοποιούμε όλα τα αιτήματα, καθώς σταμάτησε για την φωτογραφία και στο τέλος, του ζήτησε του Αντώνη να βγάλουν την περιβόητη selfie. Στη συνέχεια, χαιρέτησε τους εργαζόμενους του αεροδρομίου και αναχώρησε για την σύσκεψη στο Δημαρχείο. 

Όσο για τον Αντώνη, όπως ανέφερε ο ίδιος δεν περίμενε ο πρωθυπουργός της χώρας να σταματήσει για να βγάλει μαζί του φωτογραφία, κάτι που έγινε πρώτο θέμα συζήτησης όχι μόνο ανάμεσα στους εργαζομένους του αεροδρομίου, αλλά και πανελλαδικά.  

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αντώνης Ζουμπάς ο οποίος είπε στον αέρα του Ράδιο Πρώτο ότι δουλεύει δύο δουλειές, κατάφερε με έναν πολύ έξυπνο και ευρηματικό τρόπο όχι μόνο να τραβήξει την προσοχή του κ. Μητσοτάκη, αλλά και να του μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων της Κω περί ενίσχυσης των δομών υγείας με γιατρούς. Μπράβο Αντώνη!  

Σάντυ Λαδικού

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ