Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γνωμοδοτήσεις για τέσσερις πλωτές εξέδρες στην Κω

05/07/2024
918 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Τέσσερις γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κω.

Ειδικότερα, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Akti Palace.

Παράλληλα, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Mitsis Selection Blue Domes.

Περαιτέρω, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Atlantica Mikri Poli Kos.

Τέλος, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Porto Bello Royal.

tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 18:36
Σκ....
Οι σκάλες εεεεε?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 13:33
Απορια
Ποιος είναι ο ειδικός του δήμου που δίνει τις γνωμοδοτήσεις;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/07 - 10:55
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ