Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

H Ένωση Κώων Αθηνών τίμησε τον Κώο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Βετεράνων Στίβου κ. Κων/νο Χατζηεμμανουήλ

04/12/2023
265 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε η Ένωση Κώων Αθηνών " Ο Ιπποκράτης", την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 , στο ξενοδοχείο "Αμαλία " στην Αθήνα . Πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή  ετήσια εκδήλωση " Βάρβαρα και Λουκουμάδες " όπου και τιμήθηκε ο Κώος Διαχρονικός Παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου,  ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Λουκία Ζερβάνου, ο αντιπρόεδρος κύριος Νίκος Φλυτζάνης και η Γενική Γραμματέας κυρία Ελένη Σοφού, καλωσόρισαν τους συμπατριώτες Κώους και Κώες που ζουν στην Αθήνα  και  τίμησαν με  την παρουσία τους την  εκδήλωση, αναφερόμενοι στην αποψινή βραδιά και για το τιμημένο πρόσωπο της ,τον κύριο Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ τον Κώο Παγκόσμιο Πρωταθλητή , ο οποίος τιμάει με τις επιτυχίες του αλλά και με το ήθος και την ευγένεια ψυχής του την πατρίδα μας την Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα και την Κω σε όλο τον κόσμο ως ο κορυφαίος των κορυφαίων.

Χαιρέτησαν την βράβευση του παγκόσμιου πρωταθλητή Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ,  ο δήμαρχος Κω κύριος Θεοδόσης Νικηταράς μέσω επιστολής που απέστειλε και διάβασε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Κώων Αθηνών κύριος Νίκος Φλυτζάνης.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κύριος Γιώργος Νικητιάδης.

Ο Τοπικός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Βασιλείου εκ μέρους του Δήμου Κω και του Δημάρχου Θ.Νικηταρά.  

Η βραδιά είχε πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από την χορευτική ομάδα του κυρίου Γιάννη Μαστόρου που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους Κώους και οι οποίοι χόρεψαν παραδοσιακούς χώρους της Δωδεκάνησου μας.  

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ