Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

H χορευτική ομάδα “Cracovia Danza Court Ballet” για μία μοναδική παράσταση στην Κω

22/06/2022
132 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

H χορευτική ομάδα Cracovia Danza Court Ballet και ο Δήμος Κω στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 παρουσιάζουν ένα  εξαιρετικό θέαμα για μία και μοναδική παράσταση στο νησί της Κω με τίτλο «Η Εποχή της Νερατζιάς» την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 κι ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Panorama Kipriotis»


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό


Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 12:00 στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Κω θα δοθεί συνέντευξη τύπου με την παρουσία όλων των συντελεστών της παράστασης. 


Τίτλος έργου:
 Η εποχή της Νεραντζιάς


 Περίληψη: 

Μια μοναδική παράσταση που θα ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους θεατές πίσω στα χρόνια της αναγέννησης, των κάστρων και των ιπποτών. Ιστορίες γεμάτες αυλικές ίντριγκες, αγάπη και ζήλια θα παρουσιάσουν τον φανταχτερό και πλούσιο τρόπο ζωής στις αυλές των αριστοκρατών. Αυθεντικά κοστούμια, χορογραφίες εποχής και ιστορίες άρρηκτα συνδεδεμένες με το αναγεννησιακό παρελθόν του νησιού της Κω.
 
 Η παράσταση έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το κοινό της Κω βασισμένη σε ιστορικά στοιχεία και θα ερμηνευθεί χορευτικά από μια από τις κορυφαίες χορευτικές ομάδες στην Ευρώπη Η παράσταση είναι βασισμένη σε ιστορικά στοιχεία και θα ερμηνευθεί χορευτικά από μια από τις κορυφαίες χορευτικές ομάδες στην Ευρώπη, την Cracovia Danza Court Ballet.
 
 Λίγα λόγια για την χορευτική ομάδα:
 Η Cracovia Danza Court Ballet, η μοναδική επαγγελματική ομάδα αυλικών και ιστορικών χορών της Πολωνίας ιδρύθηκε από την Ρομάνα Ανγκέλ, μια ταλαντούχα χορεύτρια, χορογράφο και δασκάλα.
 Για πολλά χρόνια η Cracovia Danza Court Ballet έχει εργαστεί πάνω στην αναπαραγωγή παραδοσιακών αυλικών χορών και μπαλέτων διαφορετικών χορών και περιόδων με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να παρουσιάσει παραστάσεις που εκτείνονται από τον μεσαίωνα μέχρι την σύγχρονη εποχή.
 Οι παραστάσεις της παρουσιάζουν χορογραφίες, κοστούμια, μουσική και την αυλική εθιμοτυπία εγγεγραμμένα στην δραματουργία τους αναδεικνύοντας τις παραδόσεις και την ιστορία του χοροθεάτρου της Ευρώπης.
 Χάρη στη συνεργασία με υψηλόβαθμους χορογράφους και ειδικούς σε πολλούς τομείς του χορού, οι παραστάσεις της Cracovia Danza Court Ballet αποτελούν εξαιρετικά πλούσια και με ποικιλία θεάματα.
  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ