Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η Ένωση Συνοριοφυλάκων Δωδ/σου στο 18ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων στην Αθήνα

07/03/2023
93 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου δηλώνει παρών στο 18ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων στην Αθήνα. 

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Τάκη Θεοδωρικάκου, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ.Μιχαήλ Καραμαλάκη, του νυν Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου κ.Κων/νου Σκούμα, του Επιτελάρχη της Ελληνικής Αστυνομίας κ.Ελευθέριου Γκαρίλα, του Προισταμένου Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγου κ.Χρήστου Κονδύλη, της Αντιστρατήγου ε.α. κ.Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, καθώς του βουλευτή Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής κ.Ανδρέα Λοβέδρου και πολλών άλλων πολιτικών προσώπων της Χώρας μας. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε μεταξύ άλλων και το μέλος μας Κων/νος Καρπάθιος για την παροχή πρώτων βοηθειών σε 18μηνο βρέφος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα κατά το ναυάγιο που έλαβε χώρα την 05/02/2023 στην Λέρο.

Οι Συνδικαλιστικοί αγώνες δεν σταματούν ποτέ! Κύριο μέλημα της Ένωσης μας είναι ο Συνάδελφος και οι καλύτερες εργασιακές συνθήκες! Συνεχίζουμε…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΤΑΣ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/03 - 05:09
Γνώστης
Νομίζω ότι το έχετε χάσει λίγο.Προσγειωθειτε και χαμηλά τον πήχη.Δεν είναι αυτοπροβολή ο συνδικαλισμός.Ειδικα ο ένας να μην επηρεάζεται από το περιβάλλον του.Και οι φωτογραφίες άκυρες.Καμια σχέση με αυτούς που βγήκατε φωτογραφίες.Ειδικα η μια αν ξανακυβερνησετε θα μείνετε άνεργοι.Προσεχετε και μάθετε ποιοί θέλουν το καλό σας και ποιοί δεν θέλουν να σας βλέπουν.Παρτε το αλλιώς γιατί και οι συνάδελφοι σας τα ίδια λένε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ