Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η Κως είναι το πιο ηλιόλουστο μέρος στην Ευρώπη - Αφιέρωμα στη "Daily Express"

10/05/2024
400 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Με τη μέση θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 25 βαθμούς Κέλσιου η Κως κέρδισε επάξια τον τίτλο του πιο ηλιόλουστου μέρους στην Ευρώπη.

Είχε 11 ώρες ηλιοφάνεια την ημέρα τον Μάιο 

Όπως μεταδίδει η Daily Express στο νησί των Δωδεκανήσων ανακηρύχθηκε «το πιο ηλιόλουστο μέρος στην Ευρώπη» από το 101 Holidays, επειδή τον Μάιο είχε ηλιοφάνεια 11 ώρες την ημέρα. Η Κως είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων και έχει 37.000  μόνιμους κατοίκους.

Αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμός με χιλιάδες τουρίστες κυρίως από τη Βρετανία να την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Η γενέτειρα του Ιπποκράτη, πατέρα της ιατρικής, μοιάζει με ένα υπαίθριο μουσείο, εξαιτίας των αρχαιοτήτων που υπάρχουν εκεί. 

Κατοικείται από την αρχαιότητα και έχει διαμορφωθεί από πολλούς ξένους πολιτισμούς ανά τους αιώνες, που έχουν αφήσει τα σημάδια τους στη χώρα. 


Πρόκειται για έναν προορισμό που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις, αφού το επισκέπτονται οικογένειες, παρέες φίλων και ζευγάρια.


ethnos.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Κάτοικοι της Κώ
Κάτοικοι της Κώ 10/05 - 13:45
Πολιτική
Μπορεί να έχουμε ήλιο δεν έχουμε περιβάντολλογικο πολιτισμό Παντού σκουπίδια με από τσιγάρα χορταριασμενα πεζοδρόμια αρχαιολογικοί χώροι βρώμικοι. Σκοτεινοί οι δρόμοι. Μήπως δεν έχουν λεφτά η Περιφέρεια και ο Δήμος; Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τους υποψηφίους κηφήνες για την Ευρωβουλή . Περιφρόνηση όπως περιφρονούν το νησί μας χωρίς Νοσοκομείο πλήρες χωρίς καθαριότητα με δρόμους χάλια.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ