Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η μάχη των υποψηφίων για τις εκλογές: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα - Τι αλλάζει φέτος με τα ψηφοδέλτια

31/08/2023
477 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Συνεχίζεται δυνατά η μάχη για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου απο όλες τις παραταξεις καθώς λήγει η προθεσμία απόψε τα μεσάνυχτα.

Πληροφορίες θέλουν τους επικεφαλής και τα στελέχη της Ισχυρής Κω και της Δύναμης Αλλαγής να είναι ξάγρυπνοι τα τελευταία 24ωρα κλείνοντας υποψηφίους καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Αν και όλοι κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά αφού θα αλλάζουν τα δεδομένα στις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων μέχρι τελευταία στιγμή, πρόκειται για ένα ματς για γερά νεύρα.

Ο αριθμός φέτος αυξήθηκε στους 165 υποψηφίους μέγιστος αριθμός για πλήρης ψηφοδέλτιο στον Δήμο Κω.

Ένας στόχος όχι και τόσο εύκολος αν αναλογιστεί κανείς τις τρέχουσες συνθήκες (σεζόν, εργασία, κόπωση της κοινωνίας από βουλευτικές εκλογές).

Αν και το κλίμα των παρατάξεων είναι θετικό, οι εκλογολόγοι θεωρούν ότι δύσκολα παράταξη στην Κω θα φτάσει τα 165 άτομα.

Βέβαια δυνατά πρέσινγκ και μαρκαρίσματα έχουμε τούτες τις ώρες, όπου αναμένονται ανακοινώσεις με ονόματα εκπλήξεις αλλά και πρόσωπα που συμφώνησαν κυριολεκτικά στο πάρα πέντε.
Για παράδειγμα υπάρχουν εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι και κάποιοι άλλοι που ενώ είχαν πει όχι τελικά μάλλον λένε ναι 

Σε ότι αφορά την διαδικασία του ψηφοδελτίου,  η κατάθεση προς το Πρωτοδικείο γίνεται ηλεκτρονικά. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά δεν θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση των συνδυασμών δια ζώσης αργά το βράδυ στο Πρωτοδικείο Κω.

Δεν θα έχουμε τις καθιερωμένες φωτογραφίες νίκης και χαράς, ούτε το κομβόι κάθε παράταξης και πολιτικό δημοσιογραφικό παρασκήνιο υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/09 - 01:31
Προβλεψη
Και ομως ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα φτασει τους 165.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ