Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

I. Ρούφα: Αγορά (; )γης για σχολική στέγη (;) και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε….

05/05/2023
81 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Το Νοέμβριο του 2020 ελήφθη η απόφαση « ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ.

Το Νοέμβριο του 2021 (ένα χρόνο μετά )σκέφτηκαν να κάνουν την διακήρυξη!

Το Σεπτέμβριο του 2022… σχεδόν 2 χρόνια από την αρχική απόφαση και 10 μήνες από την πρώτη άγονη διακήρυξη θυμήθηκαν να κάνουν επαναληπτική και τροποποιημένη!

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και μετά από 2,5 χρόνια, μας ενημέρωσαν ότι βρέθηκαν 2 όμορα ακίνητα τα οποία κρίθηκαν «κατάλληλα» για την μελλοντική ανέγερση του 2ου δημοτικού σχολείου Ζηπαρίου.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτριας το ακίνητό της (το ένα από τα δύο)βρίσκεται πλησίον υδατορέματος και δεσμεύεται ότι α)έχει εκκινήσει τις διαδικασίες οριοθέτησης και β)ότι θα αναλάβει η ίδια εξ ολοκλήρου το κόστος της μελέτης.

Ρωτήσαμε εύλογα:

Πότε θα αγοραστούν τα ακίνητα;  

Τα επιστημονικά καταρτισμένα στελέχη της δημοτικής αρχής κοιτάχτηκαν μεταξύ τους αλλά… απάντηση δεν μας έδωσαν.

Υποθέτουμε μετά την οριοθέτηση όποτε και αν ολοκληρωθεί και πληρωθεί από την ιδιοκτήτρια σύμφωνα με την δέσμευσή της.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα ακίνητα αυτά επί της παρούσης δεν είναι κατάλληλα αφού το ένα δεν επαρκεί ως έκταση και το δεύτερο που συμπληρώνει το πρώτο έχει «θέματα»…

 Αυτά, για την αγορά(;) γης στο Ζηπάρι και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε από το 2020 και για την Αντιμάχεια.

Μετά από 2,5 ολόκληρα χρόνια βρέθηκε ένα ακίνητο για τη μελλοντική ανέγερση νέου δημοτικού όπως αρχικά εισηγήθηκαν…

Όταν όμως ο κύριος Ζερβός Μανώλης, από την μείζονα μειοψηφία, υποστήριξε την άποψη ότι σε αυτό το ακίνητο ενδείκνυται η ανέγερση Γυμνασίου καθώς θα καλύψει τις ανάγκες των κοινοτήτων Αντιμάχειας και Καρδάμενας το ανέβαλαν για να το… ξανασκεφτούν.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η δημοτική αρχή, που συνεχίζει να φωτογραφίζεται, ξέχασε 4 σχολικές μονάδες που στεγάζονται σε ιδιωτικά ακίνητα στο πουθενά και χωρίς συμβόλαια επί σειρά ετών . ‘Ίδρυσε δε και στέγασε Γυμνάσιο σε …προκάτ αίθουσες.

Η απλή περιγραφή της διαδικασίας τραγικά αδιέξοδη και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Αναγνώστες
Αναγνώστες 07/05 - 02:01
Εκπαίδευση
Ολόκληρο σχολείο στην Ευαγγελίστρια του Ασφενδιού.μπορουν να το χρησιμοποιήσουν και τα παιδιά να κινούνται με λεωφορείο του Δήμου. Οχι το άφησαν και ρήμαξε ένα σχολείο διαμάντι.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/05 - 18:30
Η γλαστρα του δημοτικου συμβουλιου
Ο μονος δημαρχος ποτ ασχοληθηκε με σοβαροτητα για την εξευρεση οικοπεδων για σχολικη στεγη ειναι ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. Εσυ κυρια ΡΟΥΦΑ ανρι να αντιδρας μινιμως, και αντι να εισαι μια γλαστρα, ψαξε να βρεις οικοπεδα να προτεινεις. Διαφορετικα ασχολησου με τα γνωστα. Παντοφλες, μπριζολες κλπ κλπ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/05 - 15:28
γιατί η κοινωνία τα ανέχεται..........
κ. Ρούφα και στη σχολική στέγη η σημερινή δημοτική αρχή, δεν έπιασε κανένα από τους αρχικούς στόχους, μάλλον δημιούργησε προβλήματα αντί να λύσει.Τώρα γιατί η κοινωνία τα ανέχεται, μάλλον την έχουν εκπαιδεύσει στο γνωστό πελατειακό σύστημα....Εκεί πατάει ο σημερινός Δήμαρχος και έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί ξανά .....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ